L’escola Pia Santa Anna de Mataró. Foto: R. Gallofré
L’escola Pia Santa Anna de Mataró. Foto: R. Gallofré

Capgròs.com - ACN

L’escola Pia Santa Anna de Mataró, la segona catalana amb més alumnes aïllats

L’escola Pia Santa Anna de Mataró té 263 alumnes aïllats després de la primera setmana de curs, una proporció similar a la de la resta de centres

L’escola Pia Santa Anna de Mataró és un dels centres educatius catalans amb més alumnes aïllats per contactes estret de Covid-19 després d’una primera setmana de curs. S’entén l’estadística perquè també és un dels centres amb més alumnes. Concretament Santa Anna és la segona escola amb més estudiants confinats.

Cal tenir present, en tot cas, que des d'educació infantil fins a batxillerat, l'Escola Pia suma un total de 89 grups, així que si bé és el centre amb més alumnes aïllats, proporcionalment es manté a nivells similars o fins i tot inferiors a altres centres educatius de la ciutat.

La Salle Bonanova de Barcelona encapçala la llista de centres educatius catalans amb més alumnes confinats per covid-19. Un total de 1.028 estudiants estan en quarentena arran de l'auge de casos positius al centre, amb una oferta educativa que inclou des de P-3 fins al Batxillerat. 

Segons les xifres publicades aquest divendres pel Departament d'Educació, l'Escola Pia de Mataró, amb 263 alumnes aïllats, i els Jesuïtes del Clot de Barcelona, amb 255, són els altres dos centres amb més estudiants confinats. En global, Educació ha declarat avui 11.747 positius més acumulats, amb 11 grups confinats i 59.317 persones en quarantena. Per cobrir les baixes de docents davant l'auge de casos, la conselleria ha nomenat aquest divendres 396 professors.

El Departament d'Educació ha declarat 11.747 positius més acumulats aquest curs i el total arriba als 156.867. D'aquests, 130.867 són d'alumnes, 10.581 més que fa 24 hores; 25.936 de docents i personal d'administració i serveis (+1.163) i 64 de personal extern (+3). En paral·lel, es registren onze grups escolars confinats d'uns 72.000 totals, nou més que fa 24 hores, i 59.317 persones en quarantena (+5.916). D'aquestes, 52.632 són alumnes (+6.427), 6.663 docents o personal d'administració i serveis (-520) i 22 personal extern (+9). Cal tenir en compte però que ara només es confinen el contactes estrets a partir de 5 positius o el 20% de l'aula amb covid.

Es tracta del sisè dia de nomenaments que fa Educació per garantir la presencialitat als centres educatius malgrat les baixes de docents a l'inici d'aquest segon trimestre. Dels 396 professors que s'incorporaran aquest dilluns a les aules, 57 treballaran a centres del Maresme-Vallès Oriental.

Comentaris (3)

Mataronet Fa 1 any
Article amb poc nivell, tret de no se on i amb dades errónies. Titular que després veus que no es el que toca. No entenc el que es preten.
Mike Fa 1 any
Visca el periodisme, el bo, el que no fa un "retalla i enganxa". Després ens queixem del que passa en tots els àmbits.
Toni Aguilar Vidal Fa 1 any
Bona tarda, gràcies per citar-nos; però hi ha un comentari que pot generar confusió : "suma un total de 89 grups, així que si bé és el centre amb més grups tancats". No tenim els "grups tancats", tenim grups amb alumnes afectats; ja no es confinen grups a menys que tinguin + de 5 alumnes per classe (infantil primària) o és declari un brot a un grup dels alumnes més grans (cosa que determina salut pública i que ho fa de manera extraordinària. Alguns alumnes son anteriors a aquesta set

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive