WhatsApp Video 2022 05 01 at 17.32.58

Una escola de dansa urbana de Mataró guanya el campionat estatal de Hip Hop

L’escola La Nave Dance Studio de Mataró va presentar una peça que denuncia el racisme i l'esclavitud i el proper repte és defensar-la al mundial d'Arizona

L’escola de dansa urbana La Nave Dance Studio de Mataró ha guanyat el campionat nacional “Hip Hop International HHI Spain” amb una peça que denuncia el racisme i l'esclavitud i competirà al mundial d’Arizona als Estats Units  Els 32 ballarins i ballarines d’entre 8 i 28 anys participants busquen recursos per finançar el viatge als Estats Units.

El passat 30 d'abril, un grup format per 32 ballarins d'entre 8 i 28 anys van guanyar el Campionat Nacional "Hip Hop International HHI Spain" i s'han classificat per al mundial d’Arizona (Estats Units), en la categoria "Megacrew". El grup de ball s'anomena "Big Heads" i forma part de "La Nave Dance Studio" de Mataró (Barcelona), una escola de dansa urbana on preval la cultura del hip-hop.

Una escola de dansa urbana de Mataró guanya el campionat estatal de Hip Hop
Una escola de dansa urbana de Mataró guanya el campionat estatal de Hip Hop

Per tal de fer realitat el somni de guanyar el mundial, les famílies i amics dels 32 ballarins i de l’escola s’han organitzat per reunir el finançament necessari per poder desplaçar a tot l'equip a Arizona, del 6 al 13 d’agost. La peça que els ha dut a la primera posició del podi del campionat nacional és molt especial, ja que no es limita només a la dansa sinó que pretén remoure consciències i reflexionar sobre el racisme i l’esclavitud.

Entre les diverses iniciatives per captar fons que han sorgit fins ara, destaca un Crowdfunding que ja és obert a tothom qui vulgui donar suport a la iniciativa: El grup ha creat també una peça promocional per animar a tothom a participar d’aquesta aventur.

Comentaris (1)

Pilar Fa 1 any
Orgullosa de tot el que estan aconseguint. Ho fan molt bé.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive