capgros.com/ACN

Es fan públics els estudis del projecte de millora de l'accés a la C32

El projecte preveu la construcció de calçades laterals a l'entrada de Mataró, des de l'enllaç amb la C-60 fins a l'enllaç amb l'N-II

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ja ha publicat l'anunci de l'inici del període d'informació pública de l'estudi informatiu i d'impacte ambiental del projecte de construcció de 5 quilòmetres de calçades laterals a la C-32, des de l'enllaç amb la C-60 fins a l'enllaç amb l'N-II. Aquest projecte, pressupostat en 67 milions d'euros, permetrà la millora de les connexions de Mataró amb Barcelona.

Aquest tram de l'autopista és lliure de peatge per als vehicles que fan moviments de curt recorregut i actualment suporta un important volum de circulació. La intensitat màxima es registra al tram comprès entre l'enllaç amb l'autopista de Granollers (C-60) i l'enllaç de Mataró Oest, que dóna accés a l'Hospital i al centre comercial, amb uns 90.000 vehicles diaris.

D'altra banda, pel tram entre els enllaços de Mataró Oest i Mataró Nord hi circulen 65.000 vehicles diaris. A més d'aquesta disparitat de fluxos de trànsit, els enllaços existents a la C-32 a Mataró en direcció Barcelona són clarament insuficients, especialment en comparació amb els disponibles en direcció Girona.

Del conjunt d'enllaços de què disposa la variant, a dos es poden realitzar moviments de connexió amb Barcelona, mentre que, en el cas de la connexió amb Girona, es disposa de quatre enllaços. En canvi, el 80% dels desplaçaments per motius laborals es produeixen entre Mataró i l'àrea metropolitana de Barcelona i el 20%, en direcció a Girona.

La solució a aquests dos fets és la construcció de calçades laterals a banda i banda de la C-32 que canalitzaran el trànsit local, mentre que el de pas continuarà fent servir el tronc central de l'autopista. Així mateix, es remodelaran els accessos existents per tal de dotar-los de noves possibilitats de moviments i se'n construirà un de nou.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive