J.Vives

ERC de Mataró vol encetar el debat sobre la recollida selectiva de la fracció orgànica

Els republicans proposen que Mataró es mancomuni amb la resta de poblacions de la comarca per potenciar una recollida més eficaç i econòmica

La secció local d'ERC vol donar un impuls a la recollida selectiva de la fracció orgànica i per aquest motiu ja ha anunciat la seva voluntat d'incidir en aquesta qüestió a l'hora de debatre sobre els pressupostos del 2004.

Pels republicans mataronins, les actuacions en l'àmbit de la recollida de la fracció orgànica portades a terme tant a Mataró com a la comarca són més “voluntarioses” que no pas efectives, tal i com explica el president de la secció local d'ERC, Sergi Penedès. Per això, els republicans consideren prioritària la necessitat d'encetar un debat polític sobre aquest tema, tant a nivell municipal com al Consell Comarcal del Maresme.

En aquest sentit, ERC considera necessari que Mataró es mancomuni amb la resta de municipis de la comarca on la recollida selectiva està gestionada pel Consell Comarcal. “Creiem que així la recollida selectiva seria molt més eficaç i econòmica”, assegura Penedès.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive