Els 8 regidors d'ERC a l'Ajuntament de Mataró
Els 8 regidors d'ERC a l'Ajuntament de Mataró

ERC critica al govern per la paràlisi total de Mataró

ERC demana que el govern impulsi l’activitat social de la ciutat i que aixequi la “prohibició preventiva” actual

L’activitat social de Mataró, en totes les seves vessants, segueix sota mínims sis mesos després de l’inci de l’Estat d’Alarma, tres mesos després del final del confinament i amb el nou curs escolar iniciat. Segueixen vigents limitacions generals com les de reunions de més de 10 persones  i l’agenda d’actes de ciutat és ben buida. Aquesta realitat no és del gust d’ERC que critica que és el govern municipal qui “té la ciutat paralitzada, sense pràcticament cap activitat social o cultural degut a la situació de pandèmia de Covid-19”. 

Consideren que l'Ajuntament "ni fa ni deixa fer"

Els republicans alerten que “caldrà conviure durant un temps indeterminat amb aquesta nova situació” i que “no és admissible que el Govern Municipal utilitzi la Covid-19 com un argument que serveixi per restringir, per congelar, per sumir en la més absoluta paràlisi tota l’activitat municipal i ciutadana, que complint totes les mesures de seguretat, cal que es vagi normalitzant”. Consideren que l’Ajuntament ni fa ni deixa fer i crituquen “l’aturada de l’activitat cultural municipal i la limitació d’actes públics a la ciutat, les restriccions als parcs infantils o les limitacions dels horaris de terrasses i alguns establiments comercials”.

Predicar amb l’exemple des de l’Ajuntament

Pel primer grup de l’oposició “el govern municipal ha de ser qui impulsi i doni exemple a la ciutadania i a les entitats per anar recuperant l’activitat habitual i demostrar així que conviure amb la Covid-19 és possible. Cal doncs ser proactiu per revitalitzar la ciutat, evidentment seguint sempre les mesures sanitàries que marca la Generalitat de Catalunya”. Demanen, doncs, un canvi d’actitud en contra l’actual “prohibició preventiva generalitzada a tota la ciutat”.

Els republicans demanen al govern municipal “que governi, que no continuï utilitzant la por per sumir la ciutat en la paràlisi i que des del respecte i el seguiment exhaustiu de totes les normes sanitàries, contribueixi a recuperar una nova quotidianitat”.

 

Arxivat a:

Comentaris (5)

Per a flipada Fa 10 mesos
Lo dels parcs infantils és de traca. Critiquin es tanquin i a Rocafonda, el Palau o cerdnayola hi ha cada tarda i nit centenars de persones.... No tenen ni fava de la ciutat om viuen... Una a Sant Vicenç i i els altres no van més enllà del centre... Així ens va. Però la bandera fa que els tinguem apreci però no tenen ni fava de Mataró
Per a flipada Fa 10 mesos
El que passi als barris a ERC se la porta fluixa. Volen acollir, volen. Menas, volen diversitat... Però tot als barris. El PSC mal gestiona però ERC també ajuda... O la regidora de la cantonada dreta no va ajudant per darrera a famílies migrants que ocupen?
Sigueu responsables Fa 10 mesos
L'Ajuntament encara té massa màniga ampla. Estan bé les restriccions, però l'Ajuntament no es preocupa massa per fer-les complir, com tampoc no es preocupa gaire per fer complir les ordenances municipals. Els d'ERC, en lloc de dir que s'aixequin les restriccions, hauríeu d'exigir a l'Ajuntament que dediqui més esforços a controlar la ciutadania que les incompleix. Aquesta pandèmia que estem patint no és cap broma.
Mataroní Fa 10 mesos
Que voldran que faci l'Ajuntament amb la que està caient, el que tenen de fer es ajudar i no criticar i criticar, quina colla d'inutils aquest republicans.
Flipada Fa 10 mesos
curiosíssim, no diuen RES però RES de la DELIQUÈNCIA generalitzada i l'alarmanet INSEGURETAT que tenen en vil.lo als ciutadans, la MAJOR PREOCUPACIÓ dels mataronins la passen per alt i ho saben. Serà perquè aquests sensevergonyes tenen part o molt de la culpa de la delinquència a la ciutat i a quasi tot Catalunya? Son uns indignes, immorals i irresponsables mentre es forren amb el tràfec de persones i els negocis que fan: Busqueu pels negocis de la mateixa ALCALDESA de Canet que és d'E
x Fa 10 mesos
exactament, d'aixo no diuen res, en part perque estan d'acord amb molts dels que fan la vida imposible a molts ciutadans, alguns/es de la foto han defensat a okupes o als menas delinqüents algunes vegades, fins i tots als que van venir de premia i que venian d'alla per ser delinqüents i violents, quan van ser reallotjats a Mataro els de la foto els van defensar...ara defensar a la ciutadania que els pateix res de res...total como va a ser a Cerdanyola i alla no treuen vots...que cinics!!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive