Un gos a la platja
Un gos a la platja

Les entitats veïnals rebutgen que la platja per a gossos sigui la de Ponent

Estan d'acord amb habilitar una platja per a gossos però demanen que es faci a un altre lloc ja que la de Ponent és la més petita i molt concorreguda

Les entitats veïnals de Mataró han firmat un comunicat conjunt per manifestar el seu desacord amb la ubicació de la platja per a gossos, que se situarà a la platja de Ponent de Mataró. Consideren que és necessari que hi hagi una platja per a mascotes però que la de Ponent no és l'adequada, i demanen que es busqui una altra ubicació. 

En el comunicat, les AV de Mataró constaten que el lloc triat no és l'idoni perquè és la platja més petita de tot el litoral municipal, amb 180 metres. A banda apunten que és una platja molt concorreguda per les famílies dels barris del sud de la ciutat, com Pla d'en Boet, Peramàs o Cerdanyola, ja que és la que tenen més propera. 

Les entitats assenyalen que  hi ha alternatives en altres platges a la nostra costa amb més capacitat pel que fa a longitud i superfície. Per tot això, consideren que l'Ajuntament hauria d'haver obert un procés participatiu a través dels Consells Territorials per escoltar els ciutadans i "tenir en compte les seves opinions a hora de prendre una decisió que afecta l'espai públic d'aquesta importància".

"Demanem a l'Ajuntament que rectifiqui la seva decisió i busqui una alternativa que tingui menys impacte social que la que ha pres", conclouen el comunicat

Comentaris (10)

Gemma Fa 1 any
A Pineda, platja sense fum. A Mataró, platja per a gossos. El focus de la proposta de Pineda és directament en les persones, la salut, el civisme, el respecte al medi, l'educació, la perspectiva de futur... i va acompanyada d'activitats de formació per als joves. És així com es fa el país que volem.
Marc Hirschi Fa 1 any
Veig ben entrenada la lleva de cadets de la tonteria animal. Aquells que són tan curts per dir que un gos és com una criatura i que curiosament fan pixar i cagar els seus amos a tot arreu menys a davant de casa seva. Ho dic i hi torno. Si voleu reclamar platgetes, terrenyets i tota la mandanga... CENSEU ELS ANIMALS! Un de cada quatre a Mataró i l'Ajuntament rient-vos les gràcies. Cens, taxa justa o sacrifici!
Anonim Fa 1 any
Aquest ajuntamen el que vol son vots tan se'ls eninfoten els gossos com els seus amos. Bote preocupat dels assumptes que realment importen a la gent soluciona d'una vegada els afers amb els guardies municipals arregla els carrers fes fora els ocupes preocupat per la seguretat de la ciutadania etc
Mar Fa 1 any
I la gent que fa pipi dins l'augua? I el qye llença colilles,llaunes a la sorra? Si aneu l'hora que queda buida la platje veyreu la porqueria que deixa la gent i tot aixo no ho fan els gossos,el mes incivic es l'huma
Mataronina Fa 1 any
El problema serà el de sempre: l'incivisme dels individus. Ja podeu parlar de gossos, nens o el que vulgueu. Qui va pel carrer sol i tira papers al terra què? M'ho expliqueu? Si el mateix individu té un altre ésser al càrrec i tampoc li inculca, ja anem fent la pilota cada cop més grossa. Així que si tots respectem la convivència ab els altres, no hi ha d'haver problemes.
Anònim Fa 1 any
En aquesta ciutat les prioritats són parlant malament LA HOSTIA, amb els problemes que tenim i preocupats per la platja pels gossos, si el meu avi aixequés el cap fliparia, no és important una platja per gent gran o amb dificultats per desplaçar-se, aquest no important però si els gossos, doncs apa demaneu un gimnàs, un hotel de 5 estrelles i un canal de TV especial pels cans, segur que el consistori aviat ho aprova
Dani Fa 1 any
Encara que no ya agradi, tindrem una platja pels nostres gossos. I a qui no l'agradi, que se'n vagi abuna altra platja. Tant se me'n carda si la platja de gossos la posen a la platja de Ponent o a la que sigui. La questió es que tinguem un lloc on poder anar amb les nostres mascotas, que ben de segur que estarà mes neta que molts indrets de la resta de platges.
Marc Hirschi Fa 1 any
Us imagineu que només un de cada quatre cotxes de la ciutat estigués matriculat i pagués impost de circulació? Doncs és el que passa amb els gossos a Mataró. Abans de platges, taxa justa i no rebaixada, obligació de cens i pagament d'aquesta i a qui no ho faci multa per l'amo i l'animal sacrificat. I després ja parlarem de platgetes de merda.
Jordi Fa 1 any
Ni la de ponent ni la de occident. Jo no vull una platja sols per gossos i amos de gossos. La vull per les persones. El que tingui gos, que "apexugi" amb ell i el porti a altres llocs on no molesti. Perque el gos molesta, no sab que no pot tirar sorra sobre la gnet, que no ha de fer aixo ni aillo. No entenc aquesta falera per servir a qui embruta Mataró.
Al costat de Llevant de l'espigó del port Fa 1 any
El millor lloc per als gossos és al costat Est de l'espigó del port, són 140 metres de profunditat i podria tenir una amplada d'uns 40 o 50 metres, fins al primer xiringuito. És l'extrem final de la platja més gran de Mataró, la platja del Varador, a la part que toca l'espigó del port. S'hauria de posar una tanca de separació, és clar.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive