Les entitats de Mataró es reivindiquen en absència de Mostra
Les entitats de Mataró es reivindiquen en absència de Mostra

Les entitats de Mataró es reivindiquen en absència de Mostra

Es difon la campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns” que durarà tot el juny i es farà un acte simbòlic al Parc

Mataró es torna a quedar aquest any, per restriccions Covid, sense la Mostra d’Entitats. Aquesta cita era important per les moltes associacions de la capital del Maresme per visualitzar-se i és per això que, a mode de succedani, s’ha engegat una campanya de comunicació que té per eslògan “Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns”.

Posar en valor el teixit associatiu existent a la ciutat, aquest és l’objectiu L'Agència de Suport i Serveis a les Entitats ha dissenyat aquesta campanya com alternativa a la Mostra i que es complementarà amb l’acte ‘Retrobem-nos’ que es farà a la carpa del Parc Central vell el dissabte 12 de juny a les 19h. Vol ser un petit homenatge a la tasca que duen a terme les entitats mataronines, un espectacle dedicat a les entitats, on l'actor i cantant Rai Borrell farà passar una bona estona als assistents a través del seu monòleg que inclou la interpretació musical i els tocs d'humor. Les entitats de Mataró hi són convidades i la reserva d'entrades es pot realitzar des del Portal d'Entitats.

Visualitzar la varietat d’entitats

La campanya “Som les Entitats de Mataró. Coneixe'ns” posa les entitats al centre de totes les mirades, fent-les les veritables protagonistes. Durant aquest mes s'han previst diferents accions de difusió de la campanya, Mataró Televisió emetrà unes càpsules audiovisuals on es visualitzarà la gran varietat d'entitats que hi ha a la ciutat. S'han enregistrat imatges de les entitats fent petites demostracions de la seva activitat, lluint els seus elements més representatius i identificables.

En total hi han participat una vuitantena d'entitats de tots els àmbits: cultural, social, esportiu, veïnal, educatiu, etc. Els membres de les entitats que apareixen en aquests vídeos també verbalitzen missatges que els són propis, que expliquen el sentit de la seva raó de ser, la passió que els uneix i que els empeny a continuar endavant. La campanya també es podrà visualitzar al carrer, on s'instal·laran imatges gràfiques en diferents elements com cartells, mupis, autobusos... A més, es difondrà per les xarxes socials tot aquest contingut amb el hashtag #SomEntitatsMataró.

A través del Portal d'Entitats www.entitatsmataro.cat es pot trobar informació i el contacte de les més de 700 entitats que hi ha a la ciutat, així com una agenda d'activitats. En aquest web també es podrà visualitzar tot el contingut elaborat per a la campanya. Des de l'Agència de Suport i Serveis a les Entitats s'ofereixen recursos de diverses tipologies i assessorament a totes les entitats que ho necessiten, i també a les persones que sol·liciten suport per a la creació d'una entitat

Comentaris (1)

Mataroni decebut Fa 12 dies
No hi ha mostra, pero si hi ha hagut tot ailló de la festa rociera. Aquelles entitats si que varen poder ocupar el parc dos dies per cantar i ballar i fer la seva. Els d'aquí, un video i a correr.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive