Enric Bartrés, reelegit president del Gremi.
Enric Bartrés, reelegit president del Gremi.

Enric Bartrés, reelegit president del Gremi d'Hostaleria i Turisme

Ho serà per als propers tres anys.

Enric Bartrés va ser reelegit president del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i Maresme per als propers tres anys, després que se celebressin les eleccions en assemblea general el passat 30 d'octubre i s'escollí per unanimitat. Bartrés ja portava tres anys al capdavant, després de substituir l'anterior president, Josep Civit, l'any 2016.

Un dels objectius del Gremi per als propers anys és el de promocionar  Mataró com a “Ciutat Gastronòmica”. També es pretén ampliar l’organització de l’entitat als diferents barris de la ciutat, començant per Cerdanyola.

Amb aquesta elecció per unanimitat, era l'única candidatura que es presentava, Bartrés consolida el lideratge de l’entitat maresmenca amb seu a Mataró. Aquesta Junta Directiva es planteja com una Junta de continuïtat amb reajustaments i ampliació de membres, passant de 8 a 9 i amb la perspectiva que s’incorporin els propers mesos de forma interina 2 o 3 persones més. La Junta del Gremi està conformada per un mínim de 8 i un màxim de 12 membres.

En la candidatura, que repartirà els propers dies els càrrecs de la Junta Directiva hi consten Sergi Vallbona Martínez, Jesús Martin Bàez, Josep Bou Ribas, Jordi Milà Noé, Mario Francesco Randazzo, Josep Civit Torrents, Modest Trinidad Gálvez i Andrés Luque Vargas, aquests dos darrers noves incorporacions a la Junta del Gremi.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive