La nova disposició de carrils al Camí Ral
La nova disposició de carrils al Camí Ral

Enquesta: què us sembla la reforma provisional del Camí Ral?

Us demanem la vostra opinió sobre el canvi del carrer, on un carril bici i un altre per a vianants han substituït el carril bus

La reforma provisional del Camí Ral de Mataró, en el tram entre el carrer Cooperativa i La Rambla, ha generat força controvèrsia i debat entre els mataronins. La calçada s'ha reduït a un sol carril per a la circulació de vehicles, ja que s'ha eliminat el carril exclusiu per a busos. Al seu lloc, s'ha creat un carril bici -on els ciclistes circulen en direcció contrària als vehicles del carril paral·lel- i un carril per a vianants, de cara a ampliar l'espai per als que van a peu.

Es tracta d'un primer pas en el marc de la futura reforma integral d'aquest tram del Camí Ral, que preveu anivellar la calçada i les voreres, amb un sol carril per a vehicles i més espai per a vianants i per a les bicicletes. En direcció Barcelona els ciclistes compten amb carril propi -tant actualment com en el projecte futur- mentre que direcció Girona comparteixen calçada amb la resta de vehicles. El projecte també inclourà arbrat, mobiliari urbà i una iniciativa de reactivació comercial del tram.

La reurbanització del Camí Ral per donar resposta a la nova mobilitat urbana
L'ENQUESTA Què et sembla la reforma provisional del Camí Ral?

Mentre tot plegat no es fa realitat (s'espera que les obres comencin l'any vinent) la reforma provisional ha deixat el carrer amb un format ben poc habitual, que crea dubtes i debat entre els seus usuaris. En aquesta enquesta volem saber l'opinió de Capgros.com sobre el projecte. 

 

 

 

Comentaris (27)

Josep Fa 1 any
Un autèntic desastre, d'una ment privilegiada, no valia la pena, com tot el que es decideix aquest ajuntament.
Sandra Fa 1 any
Estic d'acord en ampliar voreres per els vianants, era un perill caminar per allá sobretot per lea cadires de rodes i cotxets de nadons.
Attilio Fa 1 any
Un trabajo innecesario y sin sentido. Ha sido una pérdida económica. Quien responde por esta pérdida. Por favor me lo pueden indicar. Gracias.
Carril bus Fa 1 any
El gran invent és que han suprimit el carril bus, de manera que a partir d'ara el transport públic de Mataró serà encara més lent. Com si no ho fos prou!
Hedy Fa 1 any
Creo que toda medida a mejorar el medioambiente es lo más positivo que se puede hacer , viendo como está el planeta si no se hace nada vamos a la autodestrucción No soy alarmista sólo consciente y por más que me moleste pienso en el conjunto y doy por muy positivo lo que se está haciendo y ojalá se extienda la medida por más lugares y a la larga se verá un cambio de Salud y calidad de vida así como un granito de arena para mejorar lo que estamos destruyendo que es el planeta
marti Fa 1 any
Se suposa que és un experiment. Però no entenc perquè tenim a Pumsa. Qualsevol dia per "pacificar" aquest tram, en lloc d'ampliar voreres i deixar un carril central i únic, es reuneix l'alcalde amb la generalitat i encarreguen un projecte amb 2 rotondes a Cami Ral.
Joan Fa 1 any
Un altre desastre de idea Encara més capgrossos ! Felicitats a la ment privilegiada ...
Jaume Capdevila Fa 1 any
Perquè no enxamplen la vorera? Quina cosa més cutre han deixat...
Josefa Romero Arévalo Fa 1 any
No me gusta nada. Porque no está bien delimitada, habrá mucho lío con los monopatines.
Albert Fa 1 any
M'agradaria saber qui és la "ment privilegiada" que ha creat aquest despropòsit. No utilitzaré varis adjectius qualificatius que farien que el detector de paraules malsonants impedeixi la publicació d'aquest comentari, però en tot cas la intel·ligència del responsable que ha aprovat això és nul·la o directament negativa. Congestionarà encara més el centre de Mataró, posar un carril bici en sentit contrari ho farà més perillós, els patinets circulant com si estiguessin a Montmel

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive