Festa al Port de Mataró
Notícies relacionades
Festa al Port de Mataró

Enquesta: què et sembla l'oferta comercial i de restauració del Port de Mataró?

Us demanem la vostra opinió sobre l'oferta comercial, de restauració i serveis del Port de Mataró, que encara la temporada estiuenca amb tots els locals adjudicats

El Port de Mataró està, finalment, a ple rendiment pel que fa a l'oferta comercial, de serveis i de restauració. La festa 'Mataró connecta amb el mar' celebrada durant el cap de setmana passat, va servir per descobrir els nous locals que tot just s'han estrenat a les seves instal·lacions, preparats per afrontar la temporada estival.

L'any passat el Port va inaugurar les seves noves instal·lacions després d'una important reforma de la zona comercial, que ha obert zones de passeig i d'esbarjo. La concessió dels locals comercials, però, ha anat més lenta de la que s'esperava, i ha calgut gairebé un any mes per acabar-los d'omplir del tot.

festa port
L'ENQUESTA Què et sembla l'oferta del Port de Mataró?

Aquest mes de maig, però, ha finalitzat la concessió i pràcticament tots els espais del port estan ocupats per negocis, tant nous com veterans. En total el Port compta ara amb 14 restaurants, 7 empreses d’activitats nàutiques, 5 entitats esportives i 11 activitats complementàries.

Milers de persones van gaudir el cap de setmana passat de la festa, on es van oferir tastets per part dels bars i restaurants, i es van poder fer sortides al mar amb diverses embarcacions, entre altres activitats. Si vau ser entre els participants, us preguntem la vostra opinió sobre l'oferta del Port, que vol esdevenir un nou pol d'activitat ciutadana a Mataró. 

Comentaris (5)

pregunta Fa 6 mesos
de què serveix l'aposta pel port si no es garanteix una minima seguretat als entorns? algún pot tornar segur per la nit per regressar a casa a través del pas subterrani de l'estació que és aprop? i carrers de l'entorn ja sigui churruca, recoder o cooperativa o cami ral? aquests sempre començant la casa pel terrat. quina colla de incapacitats.
Juan Cano Fa 6 mesos
Crec que el gran problema que tenim al port es el fet de que el parquing sigui de pago i carisim.
8 apellidos catalanes Fa 6 mesos
La oferta de restaurants és molt bona, però manquen empreses i facilitats d'accés al mateix. Ha crescut vers els darrers anys, però potser no iguala al bon inici encara. Esperem que poc a poc.
Antoni Fa 6 mesos
No el trovo malament pero abans es te de arreglar altres cosas mes imprescidibles com el centre comercial de la ciutat i carres que fan fastic i son una pena, cuan tinguen un Mataro segur que no tinguem violencia a'lhora andevand mentras tant no
Yago Fa 6 mesos
A part del accés per sant Agustí i el de la estació (que es deplorable per la llum i bruticia), falta un acces, que ja estava planificat i que l'ajuntament ha fiat a la bona voluntat de Renfe. On estava previst, torre Barcelo, amb el canvi urbanistic fet, ja es i serà inviable, donat que s'ha cedit on anava a parquing de dita torra...no veurem mai el pas...i com es posible que l'alcalde no repeteixi, el nyap ja estarà fet

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive