L'atur creix a Mataró durant el mes de juliol
L'atur creix a Mataró durant el mes de juliol

capgros.com / ACN

Els constructors de Mataró denuncien que la xarxa elèctrica de la ciutat "és del tot insuficient"

El gremi denuncia que molts dels seus projectes no poden tirar endavant per les dificultats que tenen per contractar la llum provisional d'obra

El Gremi de Constructors i Promotors d'Obres de Mataró denuncia que molts dels seus projectes no poden tirar endavant per les dificultats que tenen per contractar la llum provisional d'obra, la que fa que funcionar tota la maquinària mentre duren les obres. El principal problema, afirmen, rau en el fet que bona part de la xarxa elèctrica aèria de la ciutat, que en algunes zones data de 1914, "és del tot insuficient" per poder subministrar electricitat als abonats i, alhora, nodrir d'electricitat provisional els constructors. Aquí, detallen que el tram de xarxa antiga de la ciutat només pot oferir 20 kw de potència per evitar sobrecàrregues, quan una obra petita en necessita entre 30 i 35kw per no dependre de la contractació de generadors.

El problema s’agreuja, segons els constructors, per la manca de comunicació i alternatives per part d’Endesa. El president del Gremi, Juan Jordán, assegura que "hi ha empreses que fa més d’un any que han demanat els permisos tant per part d’Endesa com de l’Ajuntament i encara no els han donat resposta". "Això provoca un augment important de costos i obliga les empreses a l’acomiadament de treballadors", es lamenta.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive