Sami Naïr.
Sami Naïr.

capgros.com

El sociòleg Sami Nair protagonitzarà la Nit de la Solidaritat d'enguany

És un habitual dels mitjans de comunicació i ha escrit diversos llibres al voltant de diverses temàtiques

La novena edició de la Nit de la Solidaritat, que tindrà lloc el proper 7 d'abril al Teatre Monumental, serà protagonitzada pel filòsof i sociòleg francès Sami Naïr, que oferirà la conferència Els conflictes en el Mediterrani, necessitat de diàleg. En el transcurs de l'acte, la regidora de Cooperació, Maria Rosa Cuscó, presentarà la memòria sobre els projectes i activitats que s'han fet durant el 2005. Després un representant del consell municipal organitzador farà una intervenció i finalment intervindrà el filòsof i sociòleg Sami Naïr.

La Nit està organitzada pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional i té com objectiu reunir els representants de les diferents ONGs i entitats de la ciutat relacionades amb la solidaritat.

Breu biografia de Sami Naïr
Sami Naïr és filòsof i sociòleg francès i en aquestes moments és professor de Ciències Polítiques a la Universitat de París VIII i a la Universitat de Getafe (Madrid), a més és docent de nombroses universitats d'Amèrica Llatina, Europa i el Magrib. En els anys 70-80 va dirigir amb Simone de Beauvoir la revista Les Temps Modernes.

Ha estat assessor del Govern francès el 1977 per les qüestions d'Integració i Desenvolupament; delegat interministerial de Codesenvolupament i Migracions Internacionals, nomenat pel primer ministre Lionel Jospin i vicepresident del Moviment dels Ciutadans, entre altres càrrecs.

La faceta més destacada de Sami Naïr és la de comunicador. Escriu articles en premsa escrita i ha publicat llibres com Mediterraneo hoy, entre el diálogo y el rechazo; En el nombre de Dios; Las heridas abiertas; El peaje de la vida; Una història que no acaba; La immigración explicada a mi hija en col·laboració amb Juan Goytisolo i Una historia que no acaba.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive