Indicador de Zona Blava a Mataró.
Indicador de Zona Blava a Mataró.

El preu de la Zona Blava a Mataró pujarà un 6% l'any 2020

També es preveuen augments de fins al 16% en els aparcaments públics de la ciutat, i la grua costarà un 8% més

La pujada d’impostos, taxes i preus públics per al 2020 implicarà que els mataronins pagaran uns 48 euros més anuals de mitjana, a causa dels increments generalitzats que patiran impostos i taxes com l’IBI, la brossa, o els guals. Aquesta pujada, a més, es deixarà notar especialment a l’hora de conduir. Més ben dit, d’estacionar el vehicle a la ciutat.

Després de diversos anys amb els preus mantenint-se congelats, hi haurà un increment generalitzat. Per exemple, la zona blava pujarà un 6%. En zona blava ‘A’, el preu passa a ser de 3 cèntims el minut, respecte als 2,8 actuals. Pel que fa als aparcaments municipals (plaça de les Tereses, Parc Centrall, plaça Granollers i plaça de Cuba), els preus públics experimenten augments que van del 6 al 16%. Per exemple, aparcar al de plaça Granollers passarà a costar 2,07 euros l’hora, respecte als 1,79 euros actuals.

Per últim, la taxa de la retirada de vehicles per grua s’augmenta en un 8%. L’impost de vehicles, en canvi, manté el tipus impositiu vigent. A l'hora de justificar aquests increments, el primer Tinent d'Alcalde, Juan Carlos Jerez, explica que "portàvem molts anys sense cap increment, i calia actualitzar-ho". A més, assegura que "també cal tenir en compte que hem posat en marxa la zona taronja al solar del carrer Tetuan i això ha comportat una baixada d’ingressos, ja que potencies un aparcament que és gratuït".
 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive