capgros.com/ACN

El PP proposa canvis circulatoris per millorar la mobilitat a Cirera

El grup popular creu que els carrers Màlaga i Esteve Benet han de ser d'un sol sentit i que s'ha de construir un aparcament a la plaça Antonio Machado

El regidor del PP de Mataró José Manuel López presentarà aquest dilluns dia 20 al vespre als veïns del barri de Cirera una proposta per millorar la mobilitat. El grup popular creu que seria bo que els carrers Màlaga i Esteve Benet fossin d'un sol sentit per reduir el perill que suposa la seva poca amplada i, de retruc, augmentar les places d'aparcament. El PP, però, diu que per resoldre aquest segon problema cal construir un aparcament soterrat a la plaça d'Antonio Machado. La zona del barri de Cirera, proper a la plaça Itàlia, presenta un greu dèficit de places d'aparcament generat, segons el grup popular de Mataró, pel tipus d'habitatge que s'hi va construir, sense places d'aparcament pròpies, i per l'especial traçat d'alguns carrers de la zona, que provoca que sigui freqüent l'aparcament a sobre de les voreres.

Els populars també denuncien que al carrer Màlaga, els vehicles han de fer constants maniobres per deixar passar a conductors que circulen en sentit contrari. Així mateix, la proposta descriu les dificultats i el perill que comporten aquestes maniobres a l'hora d'accedir a aquest carrer des del carrer Esteve Benet.

Carrers de sentit únic
És per això que en el proper ple, i tenint en compte les aportacions dels veïns de Cirera per millorar la mobilitat del barri, el PP proposarà convertir els carrers Màlaga i Esteve Banet en carrers d'un sol sentit de circulació. Aquesta mesura, argumenten els populars, també permetria alliberar espai a la calçada per canviar l'actual aparcament en línia per un aparcament en bateria, que n'augmentaria les places.

De la mateixa manera, els populars entenen que seria bo construir un aparcament soterrat a la plaça d'Antonio Machado per acabar de resoldre la problemàtica de l'aparcament al barri. Aquesta mesura seria complementària d'una acció global en tot l'entorn de la Via Europa encaminada a millorar l'aparcament d'una zona que "veu frenada la seva activitat comercial per aquest motiu".

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive