Òscar Fernández

El pacte local per l'ocupació millorarà la qualitat dels llocs de treball

El document preveu desplegar mesures d'ocupació seguint les directrius europees

El 3r. pacte local per l'ocupació tindrà com a principal objectiu la millora de la qualitat dels llocs de treball. En la firma del document, efectuada aquest matí a l'Ajuntament, la regidora de relacions econòmiques i institucionals, Pilar González-Agàpito, ha subratllat el caràcter consensuat del document, ja que s'ha confegit amb la participació de sindicats, representants empresarials i l'Ajuntament.

El pla, que abarcarà tres anys (2004-2007), tindrà tres eixos principals: aconseguir la plena ocupació, millorar les condicions de treball i treballar per la cohesió social dins el món laboral. Per tal d'assolir aquest tres objectius, el document es concreta en sis línies estratègiques, com fomentar la creació de llocs de treball a les empreses o garantir la igualtat d'oportunitats.

Després de la signatura, el representant de CCOO, Jaume Roig ha comentat que "aquest tipus de pactes han de ser l'eina que reculli les polítiques d'ocupació, i reforçen el poder de concertació dels sindicats". El president de l'IMPEM, Toni Civit, ha destacat per la seva banda el treball conjunt entre empresaris i sindicats que ha permès la confecció del pacte. També ha firmat el pacte el representant de Fagem, Josep Ma. Martín, i la d'UGT, Isabel Ruiz.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive