Baron posa el pin de l'Ajuntament a Teixidó
Baron posa el pin de l'Ajuntament a Teixidó

Judith Vives

El nou regidor d'ERC, Francesc Teixidó, pren possessió del càrrec

Els partits de l'oposició carreguen contra la gestió del govern municipal pels continus canvis en l'organització

El regidor d'ERC, Francesc Teixidó, va prendre dijous dia 6 per la tarda possessió del seu nou càrrec en un ple extraordinari celebrat mitja hora abans que la sessió ordinària corresponent al mes de juliol. Teixidó substitueix Genís Bargalló com a president de l'empresa municipal Prohabitatge, i després que el fins fa un mes portaveu d'ERC hagi renunciat per motius personals. La incorporació de Teixidó, que serà el portaveu del grup, al govern municipal ha convertit també la regidora republicana Maria Rosa Cuscó en tinent d'alcalde. Durant la pressa de possessió, Teixidó va estar acompanyat des del públic per la seva familia així com per l'exregidor Genís Bargalló i el coordinador de Prohabitatge, el també republicà Sergi Penedès.

Els partits de l'oposició van aprofitar més tard, en el punt de l'ordre del dia del ple ordinari en el qual es donava compte de la nova incorporació, per carregar contra la gestió del govern municipal. El regidor de CiU, Joaquim Fernàndez, va recordar que aquesta “és la quarta modificació que pateix el govern en aquest mandat” i va lamentar més concretament que s'hagi mantingut el càrrec de president de Prohabitatge “quan el projecte més important d'aquest mandat, el pla local per a l'habitatge, ja ha estat aprovat”. Segons Fernández, “hauria estat més oportú integrar les competències d'habitatge a Pumsa”.

Més contundent es va mostrar el portaveu del PP, Paulí Mojedano, que va insistir una vegada més en la “sensació de provisionalitat i la desconfiança” que generen tants canvis en el govern municipal. Segons Mojedano, des de l'any 1999 no s'han definit projectes estratègics de ciutat. “L'any 2003 se'ls va donar una última oportunitat que no han sabut aprofitar”, va dir el portaveu popular, mostrant al mateix temps la seva desconfiança per l'efectivitat que pugui tenir el Pacte per al desenvolupament econòmic i social. Mojedano també va assegurar que l'únic àmbit on s'han fet avenços ha estat en l'aplicació del Pla de comunicació. En aquest sentit, el popular va anunciar que demanarà al govern que renuncii a presentar un projecte de TDT pública.

L'alcalde, Joan Antoni Baron, va intervenir per respondre Mojedano: “de profecies n'hem sentit moltes. En Joan López va fer moltes profecies i per sort, es va equivocar en totes”, li va dir.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive