Dues imatges del nou aparcament en superfície
Dues imatges del nou aparcament en superfície

J. V.

El nou aparcament en superfície de la ronda Estrany ja funciona

Té capacitat per a 200 vehicles

Els vehicles ja disposen d'un nou espai per aparcar de forma gratuïta després que l'empresa municipal Gintra hagi posat en funcionament el nou aparcament en superfície de la ronda de Rafael Estrany. Aquest aparcament, que té una capacitat per a 200 vehicles, està ubicat en un solar entre la riera de Sant Simó i la ronda Estrany.

L'accés a aquest aparcament es du a terme per la ronda Estrany a l'altura del carrer de Frank Marshall. Però aquest accés serà provisional fins que hagin finalitzat les obres del futur aparcament subterrani que es farà en aquesta zona. Llavors, els aparcaments passaran a compartir un únic accés des de la ronda Estrany a l'altura del carrer Goday. L'agençament d'aquest aparcament en superfície ha costat 678.000 euros. Les obres han durat sis mesos.

A partir de la setmana vinent, Gintra iniciarà els treballs de construcció de l'aparcament subterrani. Aquest aparcament, situat a l'altura del carrer Goday, ocuparà l'espai on fins ara hi ha un aparcament provisional en superfície. Les obres obligaran a tancar aquest recinte. El futur aparcament tindrà una superfície de prop de 7.000 metres quadrats distribuïts en dues plantes subterrànies de 133 i 134 places. En total l'aparcament tindrà 267 places.

Aquests dos aparcaments formen part del projecte global d'ordenació de la zona de la ronda Estrany. Aquest projecte inclou altres actuacions com la reurbanització de la ronda, que es va inaugurar el passat mes d'octubre.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive