La UBM vol transformar-se en NEM, entitat que aglutini comerç, empresa i restauració.
La UBM vol transformar-se en NEM, entitat que aglutini comerç, empresa i restauració.

El Gremi d’Hostaleria, molest per la nova entitat en la que es transformarà la UBM

Consideren que anunciar que aglutinarà el sector de restauració és una deslleialtat a la seva tasca.

El Gremi d’Hoistaleria i Turisme de Mataró i Maresme ha emès un dur comunicat en el que lamenten la forma i el fons en la que s’ha presentat la nova entitat que la Unió de Botiguers de Mataró vol impulsar sota el nom de NEM (Negoci Empresa Mataró). El Gremi denuncia  “pràctiques deslleials de la UBM en els darrers temps, en voler captar empreses de sectors aliens al comerç, instrumentalitzant aquestes empreses en benefici exclusiu de la Unió de Botiguers”. La polèmica ve del fet que en la presentació de NEM es va assegurar que es volia aglutinar comerç, empresa i restauració, sent aquest últim punt un xoc de competències amb el gremi.

Per l’entitat dedicada a l’Hostaleria, l’anunci “és una deslleialtat institucional flagrant”, ja que es fa “sense donar informació ni les explicacions prèvies pertinents en el marc de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), entitat de la que formem part totes les entitats sectorials i gremis”. Asseguren en el comunicat que l’actuació de la Unió de Botiguers de Mataró “en els darrers temps” s’acosta “al que podríem considerar una opa hostil no només al sector hostaler, sinó per extensió al sector serveis en general”.

El Gremi d’Hostaleria es mostra absolutament en contra que NEM inclogui la restauració en el seu paraigües, recorda que han estat treballant en l’àmbit del jurat del Pla d’Impuls del Centre i del que hauria de ser el nou Pacte pel Comerç i Hostaleria de Mataró 2019-2020 i que, a dia d’avui, es qüestionen signar-lo davant els darreres esdeveniments.

La Unió de Botiguers de Mataró, sorpresa amb el to del comunicat

La Unió de Botiguers de Mataró ha expressat, en un missatge als diversos mitjans de comunicació, la seva “sorpresa” pel redactat i to del comunicat emès pel Gremi d’Hostaleria. Des de l’entitat expressen que entenen que l’anunci de la transformació en la nova entitat NEM “hagi pogut generar dubtes” en altres entitats i associacions, i que “properament” explicaran tots els detalls del projecte que volen impulsar en els pròxims mesos.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive