Julio Naveira, president del Col·legi d'Advodats de Mataró
Julio Naveira, president del Col·legi d'Advodats de Mataró

El Col·legi d’Advocats de Mataró rep la Creu de Sant Jordi

L'entitat serà guardonada pel Govern català l'any que celebra el seu 150è aniversari

El Govern català ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 29 personalitats i 23 entitats que s’han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en el pla cívic i cultural. Entre les entitats guardonades hi figura el Col·legi d'Advocats de Mataró, la corporació que agrupa els advocats de Mataró i el seu partit judicial. L'entitat exerceix les funcions característiques de representació i defensa dels interessos del col·lectiu, a més de desplegar una intensa tasca pel que fa a la formació jurídica i a la prestació de serveis als col·legiats. Des de la seva fundació ha mantingut una presència constant en la societat civil mataronina, essent plenament integrat en la vida col·lectiva de la ciutat. Enguany s’escau el 150è aniversari de la seva constitució.

El Govern català destaca que, des de la seva fundació, el Col·legi d'Advocats ha mantingut una presència constant en la societat civil mataronina

La Creu de Sant Jordi és un dels màxims reconeixements que pot rebre una persona per part de la Generalitat de Catalunya. La distinció es va crear el 1981 amb la finalitat de distingir les persones naturals o jurídiques que, pels seus mèrits, hagin prestat serveis destacats a Catalunya. Qualsevol ciutadà, grup de ciutadans o entitat pot demanar que s'atorgui aquest guardó a alguna persona, ja sigui física o jurídica.

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive