-
-

El ciclisme, protagonista a Mataró durant el cap de setmana

Dissabte es va disputar la Lliga Catalana i el diumenge es va donar el tret de sortida al Trofeu Ciutat de Mataró de ciclisme en carretera

Mataró va ser la capital de ciclisme català el passat cap de setmana en acollir la segona màniga de la Lliga Catalana de Ciclisme en Pista al Velòdrom de Mataró. La cita, organitzada pel EC Mataró, va permetre veure un destacat paper dels ciclistes locals. Roland Baides en categoria Elit va acabar en 2° lloc, despres de obtenir punts de les proves de Eliminació, Keirin i Scratch. Saúl Pareja en Categoria Aleví, al igual que a la primera jornada de la Lliga Catalana, va tornar a fer el millor temps als 200 m  i va acabar la general en  3°posició. Marc Ortiz i Victor Ciurana eren els components representants del club en categoria cadet i destacada actuaccio, amb la segona posició final de Marc i la 4° de Victor.

Marina Farguell en categoria Infantil va completar la participació del club. Durant la matinal tots els alumnes de l' Escola de Ciclisme del club van participar en una Crono Gincama que consistia en fer un circuit d' habilitat amb una volta inclosa al velòdrom molt ben rebuda per tots els participants.

D'altra banda, diumenge 12 es va donar a Vallveric  el tret de sortida a l' inici de temporada de les categories infantils de ciclisme de carretera amb el trofeu Ciutat de Mataró. Més de 100 nens i nenes de tot catalunya van disputar dues proves. En Categories Benjamins i Principiant feien una gincama sprint i prova en línea ( 2 i 4 voltes respectivament) on les joves promeses principiants  de l' Esport Ciclista Mataró Citlali Pareja i Irune Sanchez van acabar 2° i 5. En Categories Alevin Saul Pareja que feia doblet despres de la jornada de dissabte acabar en el lloc 20.