El Banco Mediolanum Mataró guanya a casa davant l'Igualada

Les mataronines s'imposen 4-3 en la darrera jornada de lliga a casa

El Banco Mediolanum Mataró va imposar-se aquest cap de setmana a l'Igualada en la darrera jornada de lliga a casa. Les mataronines van tornar a sumar una victòria que els hi permet tenir tres punts més i demostrar que s'han adaptat perfectament a l'OK Lliga malgrat tenir un equip molt jove i recent ascendit. Tot això no ha estat impediment perquè l'equip hagi aconseguit mantenir la categoria sense problemes, estar en el cinquè lloc només per darrera dels quatre grans conjunts de la categoria i a sobre fer un gran paper a la Copa de la Reina, on es va quedar a les portes d'una històrica final.

El partit a casa va estar marcat per deu minuts de bogeria en el tram final de la primera part. L'equip es va avançar primer amb un gol de Carla Fontdeglòria, però dos minuts més tard eren les visitants les que empataven el matx. Acte seguit, el Mataró tornava a posar-se per davant i a un minut i 40 segons, empatava l'Igualada una vegada més. Abans del descans, però, Xantal Piqué tindria temps de tornar a posar per davant a les de la capital del Maresme.

A la represa el ritme de gols va baixar, però no la igualtat entre els dos conjunts. Empatava l'Igualada passats uns primers minuts del segon temps, i inclús van poder posar-se per davant si no fos perquè van fallar una falta directa. La resposta va ser una diana d'Ona Castellví que servia per posar un 4-3 que acabaria sent definitiu.