Judith Vives

Destaquen la influència de l’escola en diversos aspectes de la societat

El director general d'ordenació educativa visita l'Escola d'Estiu del Maresme.

El director general d'ordenació educativa, Blai Gasol, va reflexionar dilluns, dia 12, a Mataró sobre els canvis que ha viscut l'escola i el sistema educatiu els darrers vint-i-cinc anys. «Les coses no han avançat com caldria en el nostre temps», va dir Gasol, «però tot i això l'escola ha canviat i ara és capaç d'influir en molts aspectes de la societat». Gasol va explicar que iniciatives com els centres de recursos, la recuperació de festes tradicionals o els eixos transversals s'han impulsat des de l'escola. «Hem de posar-nos les medalles que calgui i reivindicar el nostre paper a la societat», va afegir. El director general també va avançar que els recents canvis de govern comportaran millores en el sistema educatiu.

Gasol va dirigir-se en aquests termes als participants de l'Escola d'Estiu del Maresme, organitzada pel Moviment Educatiu del Maresme i que ha tingut lloc a l'IES Thos i Codina. El director general va estar acompanyat per l'alcaldessa accidental Pilar González, que va aprofitar per felicitar l'Escola d'Estiu, que celebra els seus 25 anys. González va destacar el paper «actiu i de lideratge» del MEM.

Per celebrar aquest aniversari, l'Escola d'Estiu ha ofert un cicle de conferències que sota el nom genèric d'Aula Fòrum han permès reflexionar sobre les conseqüencies de la globalització en àmbits com l'economia, l'ecologia, la cultura i l'educació.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive