Accident de trànsit al Parc Forestal de Mataró
Accident de trànsit al Parc Forestal de Mataró

Descàrrega al moment de l'atestat d'un accident de trànsit a Mataró

L’informe es pot obtenir telemàticament descarregant-lo a través de la Seu electrònica, que ha introduït aquesta novetat

Els mataronins que pateixin un accident de trànsit dins del terme municipal de la ciutat poden descarregar-se a l'instant l'informe policial del sinistre. Quelcom que és possible gràcies a la nova modalitat introduïda dins la Seu electrònica, el web de l'Ajuntament per fer tràmits municipals.

El temps estimat per a l’elaboració de l’atestat d'un sinistre viari per part de la Policia Local és de 30 dies des de la data de l’accident. Un cop està disponible el document, les companyies asseguradores o les persones implicades en l’accident poden obtenir-lo al moment descarregant-lo a través de la Seu electrònica. A banda, també es pot demanant-lo presencialment a les Oficines d’atenció i assistència a la ciutadania.

La possibilitat està prevista per aquells accidents de trànsit que s’hagi produït en el 2024 i en què hi hagi intervingut la Policia Local. De cara a sol·licitar l'atestat, cal disposar del número d’accident de trànsit, el qual es lliura a les persones implicades en un sinistre en el moment dels fets, així com la data del sinistre i la matrícula del vehicle implicat. L’atestat el pot demanar la persona implicada en el sinistre o el seu representant, i cal abonar la taxa fixada per obtenir-lo. El nou sistema permet la descàrrega de múltiples atestats en una sola petició, funcionalitat d’interès per a les entitats asseguradores.

Per obtenir atestats d’accidents de trànsit succeïts abans de l’1 de gener de 2024 és necessari fer una sol·licitud a través del Registre d’entrada de documents, indicant la data de l’accident, la matrícula del vehicle i l’adreça del sinistre. Durant el 2023, es van rebre 1150 sol·licituds d’informes d’atestats.

Les notícies més importants de Mataró i Maresme, al teu WhatsApp

  • Rep les notícies destacades al teu mòbil i no et perdis cap novetat!
  • Entra en aquest enllaç, fes clic a seguir i activa la campaneta

Comentaris (5)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive