El Parc Forestal.
El Parc Forestal.

Salva Fernández

Denuncien el mal estat del Parc Forestal de Mataró

És un dels llocs amb més afluència de gent quan arriba el bon temps, però l'estat de les instal·lacions ha propiciat les queixes d'empreses i usuaris.

El mal estat del Parc Forestal de Mataró ha portat a les dues empreses que treballen a la zona, el restaurant Tarannà i el Bosc Vertical, a denunciar la trista situació en la que es troba la zona boscosa de la capital del Maresme, on calen millores de tot tipus per adequar-se al volum de gent que hi va actualment.

Després de mesos, peticions i reunions, han decidir publicar a les seves xarxes socials el pobre manteniment en el que es troba el Parc mataroní, on assenyalen clars signes d'abandonament amb lavabos que fa dècades que no es renoven, brosses que impossibiliten reciclar, arbres caiguts, taules en mal estat i molt més.

El Parc Forestal és un dels llocs més concorreguts de la ciutat a la que comença a fer bon temps. No només per les activitats que impulsen aquests dos agents, sinó també perquè moltes famílies i grups d'amics hi pugen cada cap de setmana a fer un picnic, celebrar aniversaris o simplement gaudir d'una caminada entre la zona boscosa.

El problema és que des de fa temps el parc es troba amb clars símptomes de menysteniment, propiciant perills per als més menuts per culpa d'arbres caiguts, baranes trencades, escales de pas en mal estat i molt més. Des del Tarannà i el Bosc Vertical expliquen que tot i haver-ho reclamat, no s'han donat solucions ni tampoc respostes convincents. Aquesta és la publicació a Instagram:

 

Comentaris (15)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive