Mal estat de l'àrea de joc infantil de Can Xammar a Mataró, objecte de crítiques. Foto: twitter (@ulldepollmataro)
Mal estat de l'àrea de joc infantil de Can Xammar a Mataró, objecte de crítiques. Foto: twitter (@ulldepollmataro)

Critiques pel mal estat de les àrees de joc infantil de Mataró

ERC reclama al govern municipal que vetlli pel manteniment de les zones infantils, arran de les queixes ciutadanes

El mal estat de diverses àrees de joc infantil de Mataró han generat queixes ciutadanes en els darrers mesos, tal i com s'ha pogut veure en nombrosos exemples a les xarxes socials. Ara el principal partit de l'oposició, ERC, se n'ha fet ressò, i reclama al govern municipal que en tingui cura.

Els republicans van portar al Ple de gener, que es va celebrar dijous dia 13, un prec on va demanar a l'executiu realitzar les inspeccions i revisions pertinents a les diverses àrees de jocs infantils de la ciutat, i vetllar per rearranjar aquelles que siguin necessàries.

 

Actualment, Mataró disposa de 125 àrees de joc infantil repartides pels parcs i places de la ciutat, espais perquè els infants socialitzin i juguin. "Considerem que el manteniment periòdic d’aquests espais és una qüestió indispensable per fer-ne un indret agradable i segur, i a hores d'ara això no passa", afirma ERC.

Les zones de joc infantil de Can Xammar, de plaça de les Tereses o de l'Antic Parc Central són les que han recollit més crítiques ciutadanes.

Comentaris (19)

anonimus34 Fa 1 any
Si algun perro hace pipi en estos sitios, multa de 300 € a su amo, para que aprenda de verdad.
anonimus Fa 1 any
Es que varen sortir a la foto de l'inauguració del parcs, que si posin ara, al costat del que queda i com està.
RUBI Fa 1 any
Que arreglen los parques,hay muchos que esran en mal estado y suicios,tendrian que hazer un parque pa los mas pequeños,un oarque pa los mas grandotes y un pipi can pa los perros,para q no se caguen ni se hagan pipi en los parques
RUBI Fa 1 any
El parc on posan la fira tanbe este que arreglar perque esta en mal estat,tenen q fer un parc sol pels petits,un altre pel mes grandets y un pipi can pels gossos perque no piguin ni caguins als parc on lluguens els nens
Daniel Fa 1 any
No hi han diners per arreglar-ho se'ls han gastat amb carrils bici inútils per fer veure que som modernillos... Les aceres també fan fàstic.... I la paradoxa és veure un carril bici impecable i la acera amb forats... Imatge imborrable... Que mirin primer les necessitats dels mataronins..
Mar Fa 1 any
Si ara es dediquen a treure gronxadors,han tret uns el parc central i tambe els quatre que habien en el parc central i ara veig que en tret els de la plaça de les tereses i aixo que estaven be,aquest slcalde fa coses que no s'entenen
Andrés Fa 1 any
Mataró es ciudad de perros y dueños más educados que son los votantes de los partidos y no se le puede decir nada y los niños pueden estar en segundo lugar.Esto es vergonzoso.
Joan Fa 1 any
Tots el comentaris anteriors son veritat pero a mes a mes ja la deixedesa del manteniment de l'asfalt del terra dels carrers, els que envoltan la plaça catalunya estan amb esquerdas, bonys, sots, etc. Es una vergonya, fot fastic i pena.
Josep Fa 1 any
A can Xammar fa n3 mesos o mes que ha desaparegut el Tobogan, Fa 2 mesos que ha desaparegut un cavallet glonxador. Ha sigut un robatori o l'ajuntament els ha tret??
Ara s'adonan Fa 1 any
Hi ha algo en bon estat a Mataró? No sabem encara a on van a parar els nostres impostos

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive