El TecnoCampus de Mataró, on es faran cribratges massius
El TecnoCampus de Mataró, on es faran cribratges massius

Cribratges massius al TecnoCampus des d'aquest dijous

El cribratge és voluntari i s’adreça a tota la comunitat universitària, amb l'objectiu de detectar persones asimptomàtiques

El Tecnoampus de Mataró és una de les universitats catalanes que acollirà cribratges massius en els propers dies, com a part de l'estratègia del departament de Salut de la Generalitat de seguiment i control de la Covid-19. L’objectiu és detectar persones asimptomàtiques, per poder trencar les cadenes de transmissió, i fer un seguiment de l’evolució de la transmissió en poblacions concretes.

Al TecnoCampus de Mataró les proves començaran aquest dijous, dia 8, i també es duran a terme els dies 9, 12 i 13 d’abril, de 9 h a 19 h, a l’edifici TCM1, a la zona de bar-restaurant (actualment tancat). A banda, hi haurà controls a la UAB i la setmana vinent es faran més cribratges a altres campus universitaris del territori.

El cribratge és voluntari i s’adreça a tota la comunitat universitària (estudiants, professors i altres professionals), sempre que es tracti de persones asimptomàtiques i que no hagin estat vacunades. Les persones que presentin clínica compatible o suggestiva de COVID-19 no podran participar-hi i se’ls dirigirà al seu centre d’atenció primària

En els punts de cribratge, s’hi farà la prova PCR, mitjançant l’automostra nasal, i també el test serològic ràpid (amb sang capil·lar) per detectar anticossos. Els participants podran decidir fer-se ambdues proves o només la PCR. Els resultats de les proves es podran consultar a La Meva Salut, al web o a l’app.

Arxivat a:

Comentaris (1)

Geoffrey Fa 7 mesos
Congratulations... Some people are using their brains.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive