L'escola de Ciències de la Salut del TecnoCampus. Forto: R.Gallofré
L'escola de Ciències de la Salut del TecnoCampus. Forto: R.Gallofré

Creix la demanda per cursar estudis de salut al TecnoCampus

Graus com el d'infermeria han augmentat en un 70%, destacant dins l'increment general de la demanda als centres universitaris del TecnoCampus

La demanda per estudiar als centres universitaris del TecnoCampus de Mataró en primera preferència ha augmentat un 3,4% respecte de l’any anterior. Segons informen des del TecnoCampus, ha crescut especialment la demanda dels estudis de l’àmbit de la salut, en concret en un 14,9%. Les peticiosn pel Grau d’Infermeria s'han incrementat d’un 69,6% i en el Grau de Fisioteràpia ho han fet en un 33,3% respecte de l’any anterior. 

Un total de 913 estudiants han estat assignats al TecnoCampus en el procés de preinscripció universitària de juny. Totes les carreres relacionades amb la salut (Infermeria, Fisioteràpia, Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i la doble titulació de Fisioteràpia i Ciències de l’Activitat Física i l’Esport ) tenen una nota de tall superior a 9. També els graus de Màrqueting i Comunitats Digitals, Administració d'Empreses i Gestió de la Innovació i la doble titulació d’aquests dos graus tenen una demanda en primera preferència que supera les places ofertes i, per tant, nota de tall. En l’àmbit de la tecnologia, destaca l’Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació, amb una forta recuperació de la demanda i una nota de tall de 6,3.

Pel que fa els graus de l’àmbit d’empresa, la demanda s’ha mantingut molt igual a la del curs passat, si bé destaca l’augment d’un 34,5% per cursar el Grau en Màrqueting i Comunitats Digitals. Quant a les enginyeries, els videojocs i l’audiovisual, les xifres també són molt semblants a les del curs passat. Destaca l’important augment en el Grau d’Enginyeria Informàtica i Sistemes d’Informació on la demanda gairebé s’ha duplicat (augment d’un 95,6%)

El conjunt dels graus i dobles graus tenen 913 estudiants assignats. Del total d’assignats a estudis del TecnoCampus, 498 han triat el TecnoCampus en primera preferència (les sol·licituds en primera preferència han estat 789, de manera que hi ha una important llista d’espera pels casos de renúncia de plaça entre els ja assignats). La matrícula dels nous estudiants s’inicia el 15 de juliol. El setembre es duran a terme sessions de benvinguda als nous estudiants, que ja poden consultar a la pàgina web www.tecnocampus.cat/diazero.

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive