El Mercadona de Mataró, davant la biblioteca Pompeu Fabra. Foto: cedida
El Mercadona de Mataró, davant la biblioteca Pompeu Fabra. Foto: cedida

Coronavirus: prestatges buits en alguns supermercats de Mataró i Maresme

Els anuncis i mesures dels governs estan deixant imatges sorprenents als supermercats de Mataró i Maresme.

Prestatges buits on han desaparegut tots els productes frescos: carn, fruita, verdures... El que sorprenia de veure a les xarxes socials en zones com la de Madrid, principal focus de coronavirus a Espanya, ha arribat també a Mataró i Maresme. Alguns dels supermercats que tenen els seus prestatges buits, arrasats per una ciutadania que ha volgut agafar totes les previsions possibles davant les restriccions anunciades aquesta setmana, la darrera i més rellevant, la de tancar les escoles, instituts i universitats a partir de demà divendres a Catalunya. La imatge que encapçala aquest article és del Mercadona de davant de la biblioteca Pompeu Fabra, però tot plegat es repeteix en diversos indrets, com el vídeo capturat al mateix supermercat però de Vilassar de Mar, on hi havia l'antic 759, que acompanya l'article. 

La imatge de les prestatgeries buides pot generar alarma entre els compradors, però des del sector de la distribució es vol llançar un missatge de calma i tranquil•litat ja que el subministrament de productes bàsics i d’alimentació està del tot garantit. El director de relacions externes de Mercadona a Barcelona Nord i Girona, Santi Mont, constata que els clients “no s’han de posar pas nerviosos”, perquè tots els establiments veuen reposats a diari els productes. “Pot ser que a última hora del dia escassegin certs productes, però l’endemà al matí els trobaràs de nou a lloc”, constata Mont. Si be les prestatgeries es buiden amb més celeritat que de costum, Mont constata que tota la cadena de distribució està “funcionant amb total normalitat”. “Des del sector volem transmetre tranquil•litat al client, no hi ha cap alarma ni situació d’escassetat”, conclou.

L'Associació Espanyola de Franquiciadors va emetre un comunicat dimecres passat en el mateix sentit, on demanava que la gent actués amb "tranquil·litat", ja que el proveïment estava "plenament assegurat a tot Espanya" i que no cal tenir "cap temor en aquest sentit". "les franquícies de supermercats funcionen de manera eficaç i davant situacions d'emergencia com la creada, són capaces de donar resposta seriosa i professional als clients, assegurant la presència de productes en tot moment i en qualsevol part del territori". En tot cas, la situació no és idèntica en tots els supermercats del territori, ja que en d'altres es pot comprar a hores d'ara amb normalitat.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive