Manifestació per la seguretat veïnal
Manifestació per la seguretat veïnal

Convoquen una concentració contra la delinqüència a Mataró

Patrulla Vecinal convoca la protesta el 3 de juliol davant de l’Estació

Mataró viurà el proper 3 de juliol, dissabte a la tarda, una nova concentració contra la delinqüència. La convocatòria ha circulat per xarxes socials, grups i la signa Patrulla Vecinal. Serà davant de l’estació, a la Nacional II, des d’on ja han començat altres marxes similars.

“No volem sentir-nos valents quan sortim al carrer, volem sentir-nos segurs” diu el cartell de convocatòria de l’acte, en el qual es recorda la necessitat de mantenir la distància i portar mascareta per complimentar amb les mesures anti-Covid. Patrulla Vecinal Mataró, el moviment nascut fa un any, és qui signa aquesta convocatòria que ja ha rebut el suport d’altres grups de debat molt actius en xarxes com Telegram o Facebook. Cal recordar que és sobretot a través d’aquests dos serveis que s’organitzen les patrulles i altres moviments ciutadans singularment preocupats per la sensació d’inseguretat a la ciutat.

Que la convocatòria de la manifestació sigui davant de l’Estació també és una manera de singularitzar la problemàtica de la delinqüència en un dels punts més negres del mapa de successos de la capital del Maresme els darrers mesos.

Cal recordar que de concentracions convocades “contra la delinqüència” n’hi ha hagut els darrers mesos tant a Mataró com en altres ciutats properes. Algunes d’aquestes convocatòries, com les de Calella o Premià, han derivat en moments de tensió i han comportat la mobilització de crepuscles feixistes i d'ultradreta. 

 

Comentaris (7)

Anònim Fa 1 mes
A veure si la gent sortim al carrer per fer-nos sentir perquè molt queixar-nos i després ens quedem sentats.
Dolors Fa 1 mes
Es urgente cambiar leyes para controlar inmigracion, poder devolver a su país a todo delincuente reincidente, sea menor o mayor. España no puede ser servicios socials de marruecos o otros paises. Nada tiene que ver con el racismo porque hay gente extrangera trabajadora y buena gente. És fàcil de entender, si no hay trabajo no se debe permitir entrada ilegales porque el resultado lo està vivienda la sociedad cada dia más degradada e insegura.
Blanca Fa 1 mes
Uno de Los Mayores problemas en Mataro. Ser libres en nuestra propia ciudad. Basta ya de tanta delincuencia gratuita Esperar q cambien las leyes un poco bastante difícil. Pero para que vean q los mataronins están cansados
Antonio Solana Fa 1 mes
Que guapo salgo 😍😍😍 Busco novia para fin de semana
x Fa 1 mes
Es tan facil intentar posar li matisos a qui es manifesta demanant mes seguretat "crepuscles feixistes i d'ultradreta" clar, tothom que es manifesta per mes seguretat, i clar porta implicit tambe mes control d extrangeria perque fins i tot un cec veu que molta inseguretat ve per la falta de control d aquesta ultima, doncs apa, feixiste i raciste, aixi desmobilitzem a qui es manifesta demanant seguretat, ah pero els anomenats antiracistes/antifeixistes, no son d extrema esquerra, clar que no.
mataronina Fa 1 mes
Es el joc del racisme que jugan molts de l'esquerra i de l'extrema esquerra que ni ells s'ho creuen per seguir amb el xollo de viure d'això a través de diners que reben per integrar, educar, formar, i molts negocis tants de polítics com de funcionaris de familiars i amics important-li una bleda el futur que deixen als fills tant de la ciutadans com d'ells mateixos, molt negre per cert. La majoria hem de dir prou a aquesta inseguretat i delinquència que ve de fora no ens enganyem
Mataroni 3.0 Fa 1 mes
Haber si despertamos de una vez y inundamos las calles para que de una vez por todas se den cuenta los politicos!!! que se den cuenta que queremos vivir y pasear por nuestras calles tranquilos!!! Animarse!!! es cosa de todos y todas!!!!
E. Molinero Fa 1 mes
Buenas, le escribo para decirle que la foto de portada es antigua. Esta persona que sale ya no pertenece a Patrulla Vecinal. Nos gustaría que la cambiase por otra. Si necesita otra foto le envío una. Un saludo. Gracias

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive