Ajuts a la rehabilitació d'habitatges. Foto: Ajuntament de Mataró
Ajuts a la rehabilitació d'habitatges. Foto: Ajuntament de Mataró

Convocatòria d'ajuts per a la rehabilitació d'habitatges a Mataró

Les subvencions es poden sol·licitar fins al 18 de setembre i les gestiona l'Oficina Local d'Habitatge

Els mataronins poden demanar fins al proper 18 de setembre els ajuts per rehabilitar edificis residencials. Es tracta d'una subvenció que atorga la Generalitat i gestiona l'Oficina Local d'Habitatge, amb l'objectiu de millorar els elements comuns dels immobles d'habitatges.

Aquestes rehabilitacions han de servir per millorar l’eficiència energètica i la sostenibilitat, la conservació i la millora de la seguretat d’utilització o de l’accessibilitat. Els ajuts estan destinats a les juntes o comunitats de propietaris, així com als propietaris d'habitatges unifamiliars o agrupats en filera, a més de societats cooperatives i empreses constructores arrendatàries, entre d'altres. 

Per presentar la sol·licitud cal disposar de l'informe de la inspecció tècnica d’edificis (IITE), la sol·licitud del certificat d'aptitud, el CEE i l'etiqueta energètica. El tràmit s’ha de fer telemàticament en aquest enllaç Tota la informació i documentació necessària es pot consultar al web municipal i també al web de la Generalitat de Catalunya.

 

Comentaris (1)

Ramon Fa 1 mes
Senyor jutge obligui també als sense sostre a confinar-se a casa seva, ja escoltarà als panerola Bote les rialles que foto//

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive