J.V.

Construiran dos nous restaurants al Passeig Marítim

L'ajuntament adjudica els projectes a Can Dimas i el Racó de Can Margarit

Can Dimas tornarà a obrir les portes en un nou establiment més petit que s'aixecarà al mateix indret on es trobava abans. El restaurant, que va ser enderrocat abans de l'estiu en compliment de la Llei de Costes, ocuparà un dels dos mòduls destinats a restauració que es construiran al tram recentment inaugurat del Passeig Marítim. L'altre mòdul l'ocuparà un nou establiment que pertanyerà al Racó de Can Margarit, i que s'aixecarà a l'alçada del carrer de Sant Agustí. El ple aprovarà avui l'adjudicació del projecte a aquestes empreses.

La construcció d'aquests dos mòduls haurà d'ajustar-se el Reglament General de la Llei de Costes i haurà de complir les característiques establertes per l'ajuntament per tal que quedin integrats harmònicament en el paisatge del Passeig Marítim. Concretament, aquests mòduls ocuparan 150 metres quadrats, tindran una coberta metàl·lica de color blanc, les parets de formigó revestides amb un interior de rajola i exterior metàl·lic.

Per instal·lar aquests restaurants caldrà també una concessió específica del Ministeri de Medi Ambient que ja va ser sol·licitada per l'ajuntament el mes de març del 2003. Un cop comencin les obres, els adjudicataris tindran vuit mesos per acabar-les.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive