Carta del lector: Hem salvat la línia, gràcies a tota la gent que ho heu fet possible!
Carta del lector: Hem salvat la línia, gràcies a tota la gent que ho heu fet possible!

AFA de l'escola Germanes Bertomeu

Conegueu el Germanes Bertomeu

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'escola Germanes Bertomeu a Rocafonda publiquen una carta per fomentar la matriculació al centre

S’acosta el període de prematrícula escolar i com a mares i pares sabem la preocupació que això pot ocasionar. Hem de decidir a quina escola aniran els nostres fills els propers nou anys! Són temps de portes obertes, de comparar pàgines web i projectes educatius i de preguntar als coneguts sobre l’escola dels seus fills i filles. Per això volem aprofitar l’oportunitat per parlar-vos de l’escola dels nostres fills, Germanes Bertomeu, perquè tingueu també l’oportunitat de conèixer per veu de les famílies del centre com és el dia a dia dels nostres infants i perquè l’hem escollit per a ells.

Germanes Bertomeu és una escola amb un projecte innovador que estimula l’autonomia, creativitat, comunicació i cooperació dels nostres infants. La seva organització dels aprenentatges permet que els petits puguin avançar a ritmes diferents, a partir del plantejament de reptes diversos. L’art és un eix important al centre, així com també la ciència i la lectura. A l’aula s’organitzen per espais, reben propostes, projectes i comparteixen temps amb els seus iguals i els d’edats similars. Fora del centre són freqüents les sortides de descoberta de l’entorn, les activitats culturals i les visites a museus i espais d’aprenentatge científic. I el més important, els nostres fills i filles van feliços a l’escola i tornen emocionats de compartir el que han après.

L’escola Germanes Bertomeu està situada al cor de Rocafonda, un barri amb molta diversitat cultural. Els que la vivim diàriament a través dels ulls dels nostres fills, sabem que això és un enriquiment i una experiència vital única, un regal pels nostres infants. També entenem, però, que en ocasions això pot esdevenir un element més d’incertesa que deixa en segon terme la valoració de l’escola com a opció prioritària a l’hora d’escollir centre. 

Per això, des de l’AFA ens posem a la vostra disposició per acompanyar-vos i procurar resoldre dubtes. Tenim un grup de whatsapp que compartim famílies del centre i famílies interessades on podeu preguntar tot allò que vulgueu saber i compartir impressions amb altres famílies en la vostra mateixa situació.

Us animem a apuntar-vos-hi i fer-ne ús, trobareu el número de telèfon de contacte a la pàgina web de l’escola (https://agora.xtec.cat/escolagermanesbertomeu/). I us animem també a visitar el centre durant les portes obertes dijous 2 de març de 15:30 a 17:30 o dissabte 4 de març de 10:30 a 13:30. 

Esperem veure’ns aviat!

Comentaris (1)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive