Els comuns demanen que la Generalitat inverteixi als barris populars de Mataró
Els comuns demanen que la Generalitat inverteixi als barris populars de Mataró

Els comuns demanen que la Generalitat inverteixi als barris populars de Mataró

En Comú Podem reclama a la Generalitat una Llei de Barris Verds pel Palau, Rocafonda i Cerdanyola

Que la Generalitat inverteixi en els “barris populars” de Mataró. Que ho faci en clau social i contra la desigualtat i també per afavorir la transició ecològica a aquestes parts de la ciutat. És el que reclama En Comú Podem. Ho van presentar des del barri del Palau el diputat i portaveu David Cid i els dos regidors a l’Ajuntament de Mataró, Sergi Morales i Sarai Martínez.

La proposta dels comuns és la de recuperar la Llei de Barris i donar-li accent ecològic “per tancar la ferida de la desigualtat social que encara pateix el nostre país. És per això que impulsem una nova Llei de Barris Verds. Ja és hora d'afrontar els reptes que tenim com a país: combat contra la desigualtat, l'impuls d'una transició ecològica justa i el final del desequilibri territorial”, va dir Cid. El partit recorda que fa 15 anys que no hi ha Llei de Barris i reclama que cal invertir a barris com el propi Palau o Rocafonda i Cerdanyola “per evitar el seu deteriorament. Cal invertir per millorar la situació social i comunitària de qui viu als barris populars”.

Eficiència energètica

Justament, el regidor Sergi Morales va reclamar que “cal un govern de la Generalitat que en inverteixi en eficiència energètica dels edificis, per actuacions de dignificació urbanística que elimini la segregació, per rehabilitació dels habitatges, per mantenir activitat comercial i per reforçar la xarxa comunitària”.

Morales va recordar l’esforç que fa l’Ajuntament de Mataró que ja destina molts més diners per habitant a despesa social que molts altres municipis de l’entorn de la ciutat. Tot i això, Sergi Morales va voler recalcar que “a Catalunya hi ha barris com el Palau, com Rocafonda o com Cerdanyola que necessiten l’ajuda i l’impuls econòmic de la Generalitat per poder fer front a les inversions que necessiten”.

 

Arxivat a:

Comentaris (8)

Joan Fa 2 mesos
Claro, necesitamos dinero para los "señoritos" que han venido a robar, atracar, okupar i chincar a los trabajadores de la ciudad. Se quedan el dinero, los servicios, consumen a tope (pobres, no tienen nada, que pasen, que pasen delante de todos). Y lo bueno es que no piensan trabajar (a menos que robar o trapichear o gandulear sea un trabajo, claro)
jep a tots parlen Fa 2 mesos
home, més amic la Generalitat de tenir els barris oblidats i infectats de xusma i delinquents en especial de fora impossible, i tot per uns quants vots dels nous catalans, no volen feixistes però resulten que aquests son els més feixistes que mai han arribat a la nostra comunitat. son racistes selectius depenent, si son de la resta d'espanya fora perquè no nos votaran pero sí son de fora d'espanya benvinguts nous catalans encara que es carreguin Catalunya com estan fent.
Totsparlen Fa 2 mesos
los amigos de Podemos dando las culpas a la Gene, porque parece ser que al Bote esta misma estrategia le funciona para todo... y mientras tanto todos en el Ayuntamiento el Bote y los socios de Podemos a cantar... cucurrucucu... paloma....
Joan Coromines Fa 2 mesos
Pues si que son falsos aquest dels comuns o comunes. Creuen que rehabilitant energèticament pisos s´acabarà amb el incivisme i la delinquència despres de facilitar la arribada de incivics i delinquents de tota mena. Un discurs progre/buenista que pateixen les clases mes modestes d´aquests barris.
seal Fa 2 mesos
Y yo que pensaba q el PSC y los comunes gobernaban en Mataró, o es que no se han enterado y solo van a cobrar???????
Sou socis del PSC Fa 2 mesos
Sou socis del PSC al govern de l'Ajuntament. ¿Per què no vau demanar que es gastessin en els barris els diners que heu malversat amb l'Anella Ciclista i en altres despeses inútils? Sou còmplices de la incompetència municipal.
Ay podem Fa 2 mesos
Y los ciudadanos os pedimos a los de Podemos que dejéis de traernos chusma a los barrios. Sois los culpables de destrozarnos los barrios junto al PSC e independentistas. Antes estaban bien Cerdanyola y Rocafonda,nada que ver ahora que nuestras mujeres no pueden salir de noche
Pregunta oberta? Fa 2 mesos
Des del 2014 cert és que la Generalitat ha girat l'esquena als barris. Però vosaltres que heu fet davant el fet de concentració de la pobresa? davant les ocupacions? davant les màfies que porten gent del Marroc enganyades i venen a viure a Cerdanyola amb molta dependència? Quin relat heu defensat sobre els MENA que sortien del sistema i petaven amb la delinqüència als barris? Què heu fet al Govern de Mataró ? Només per tenir-ho clar. Gràcies Diana

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive