Alumnes de l'Escola Municipal de Música. Foto: arxiu
Alumnes de l'Escola Municipal de Música. Foto: arxiu

Comencen les preinscripcions a l'Aula de Teatre i a l'Escola de Música de Mataró

Les preinscripcions es poden realitzar fins al 9 de juny i enguany els dos centres municipals mataronins presenten novetats en la seva oferta

Les preinscripcions per al curs 2024-2025 de l’Aula de Teatre i Dansa i de l’Escola Municipal de Música de Mataró (EMMM) ja estan obertes i es podran realitzar fins al 9 de juny. Ambdues institucions consoliden la seva oferta educativa, que inclou una àmplia varietat de cursos dirigits a totes les edats.

L’Aula de Teatre i Dansa ofereix més de vint cursos diferents, abastant una àmplia gamma d’estils i tècniques escèniques. A més del teatre i la dansa, destaca el teatre social, organitzat en col·laboració amb el servei d’Igualtat i Diversitat Ciutadana. Aquest servei educatiu públic de l’Ajuntament de Mataró, amb gairebé 40 anys d’història, és un referent en la pedagogia de les arts escèniques, combinant ensenyament lúdic i professional.

L’EMMM manté la seva oferta de cursos de música de curta durada per a totes les edats i continuarà amb els programes MusicAcció i Escoles Orquestrals per apropar la música a tota la ciutat. La Nau Minguell seguirà sent l’epicentre de les activitats musicals, ocupant tot l’edifici amb l’addició de la tercera planta per al proper curs. Part de les activitats de l’EMMM també es duran a terme al Centre Cívic Pla d’en Boet i a les escoles Anxaneta, Antonio Machado i Montserrat Solà.

Procés d’inscripcions

Per a l’EMMM, les llistes de sol·licituds amb les puntuacions es publicaran el 20 de juny. Del 21 al 25 de juny s’acceptaran reclamacions per escrit, i el 21 de juny es farà el sorteig del número de desempat. La llista definitiva es publicarà el 27 de juny, i el període de matriculació començarà el 4 de juliol.

Per a l’Aula de Teatre, les llistes provisionals es publicaran el 13 de juny. Si la demanda supera les places disponibles, es farà un sorteig públic el 17 de juny. Les llistes definitives es publicaran el 21 de juny, i el període de matriculació serà de l’1 al 12 de juliol.

Enllaços per a les preinscripcions

 

Comentaris (2)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive