-
-

capgros.com

Comencen les obres de remodelació de la Plaça de les Tereses

S'inicien els treballs per convertir en exclusiu per a vianants el tram nord de la plaça, i les restriccions de trànsit arribaran al maig

Les obres de remodelació de la plaça de les Tereses han començat aquesta setmana. El projecte preveu convertir tot el tram superior (el que dóna a l’Escola Pia) en una zona pavimentada a un sol nivell de prioritat per als vianants. Per aquest espai es prohibirà el pas de vehicles en el sentit actual, tot i que sí s'hi podrà accedir, un cop feta la volta, des de la cantonada amb el Torent (per exemple, per recollir els infants de l'Escola Pia). També s'haurà de deixar pas per a les motocicletes que hagin d’aparcar a la zona d’estacionament de vehicles de dues rodes. A més, s’eliminarà la zona enjardinada que dóna al mur de la rampa del pàrking subterrani.

Amb aquest canvi es donarà una modificació important en la circulació de la plaça, ja que els vehicles que hi arribin des del carrer Sant Benet hauran de passar per la part inferior, fent circuit en forma de ‘U’, per arribar al Torrent o l carrer Sant Josep. Les obres també afectaran la vorera est, que s’ampliarà per facilitar el trànsit de vianants i de les persones que esperen l’autobús. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive