capgros.com

Civit es desvincula de la concentració davant la seu del PP

El regidor republicà assegura que passava pel centre en qualitat de ciutadà i no de tinent d'alcalde

El tercer tinent d'alcalde i president de l'institut Municipal de Promoció Econòmica, el republicà Toni Civit, s'ha defensat de les crítiques llançades pel PP per la seva presència entre els manifestants que el dissabte dia 13, jornada de reflexió, es van concentrar davant la seu popular situada al Camí Ral.

A través d'un comunicat, Civit assegura que “passava en aquell moment pel centre de Mataró en qualitat de ciutadà normal i corrent i no pas en qualitat de tinent d'alcalde de l'Ajuntament” i que es va acostar a la manifestació en sentir els crits i el soroll. “En cap moment, no vaig veure ningú assaltant la seu del PP, cosa que vaig saber posteriorment a través dels mitjans de comunicació”, prosegueix Civit, que d'aquesta manera vol deixar clar que no té cap tipus de relació amb els fets.

En el document, Civit assegura que l'intent dels populars d'involucrar-lo en la manifestació “respon a la seva pràctica habitual de criminalitzar ERC i els seus representants, tal com han fet persones de tanta responsabilitat institucional com la ministra Julia García-Valdecasas qualificant d'assassins els consellers d'ERC o l'exministre Jaime Mayor Oreja dient que a la Generalitat hi posaríem un etarra de conseller en cap”.

Per últim, recomana als populars que “renunciin al cinisme com a element inspirador dels seus posicionaments polítics i a aquesta pràctica intoxicadora que, almenys a Catalunya, ja ha demostrat els resultats que li reporten”.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive