Cinesa Mataró Parc obrirà només de dimecres a diumenge
Cinesa Mataró Parc obrirà només de dimecres a diumenge

Cinesa Mataró Parc obrirà només de dimecres a diumenge

El grup Cinesa anuncia el tancament temporal de part de les seves sales però el multicine de Mataró Parc només tancarà dos dies a la setmana

S’ha acabat anar al cine els dilluns i els dimarts a Mataró. El grup Cinesa ha decidit que el multicines mataroní, juntament amb tres més del grup només obriran de dimecres a diumenge. Ja és més que les altres sales del grup, que tanquen fins el dia 28. "Tanquem, per tornar amb més força i màgia", han destacat al web del grup.

Cal recordar que Cinesa Mataró Parc és l’únic cinema que es manté obert de forma regular a Mataró, ja que el Foment Mataroní no ha recuperat la seva activitat des de l’inici de la pandèmia de Covid 19.

Com explica al seu web, Cinesa ha decidit tancar, des d'aquest dilluns fins el 28 de gener, les sales de Cinesa Camas, Cinesa Salera, Cinesa Grancasa, Cinesa Puerto Venecia, Cinesa Max Ocio, Cinesa Zubiarte, Cinesa Urbil, Cinesa Parque Parque Principado, Cinesa Llobregat Centre, Cinesa SOM Multiespai, Cinesa Diagonal Mar, Cinesa El Muelle, Cinesa Siete Palmas, Cinesa Festival Park, Cinesa Nueva Condomina, Cinesa As Cancelas, Cinesa Marinada City i Cinesa Bahía de Santander.

Mataró, entre els que es mantenen oberts

Per altra banda, la resta de cinemes del grup tancaran només dilluns i dimarts i restaran oberts de dimecres a diumenge fins el dia 28. Això afecta a Cinesa LUXE Equinoccio Madrid, Cinesa Heron City-Las Rozas, Cinesa La Gavia, Cinesa LUXE La Moraleja, Cinesa Las Rosas, Cinesa LUXE Plaza Loranca 2, Cinesa Parquesur, Cinesa Príncipe Pío, Cinesa Proyecciones, Cinesa Manoteras, Cinesa Méndez Álvaro, Cinesa Nassica, Cinesa LUXE Intu Xanadú, Cinesa La Maquinista, Cinesa Diagonal, Cines LUXE Barnasud, Cinesa Mataró Parc, Cinesa LUXE Bonaire i Cinesa La Cañada.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive