Portada del Capgròs 1635
Portada del Capgròs 1635

Les Cinc Sénies, protagonistes del Capgròs 1635

El Capgròs, que ja es pot consultar online, dedica la portada i el reprotatge principal al projecte per impulsar l'espai agrari de les Cinc Sénies

'És l'hora de les Cinc Sénies'. Aquest és el titular de portada del Capgròs 1635, que s'ha distribuït aquest divendres, puntual a la seva cita, als punts de recollida habitual de Mataró i del Maresme, i que també es pot llegir online en aquest enllaç

La revista dedica la seva portada i reportatge principal a les Cinc Sénies, la zona agrària de Mataró, sobre la qual hi ha un projecte municipal per posar en valor. El reportatge dona tots els detalls de la iniciativa de l'Ajuntament i també parla amb pagesos d'aquest àmbit del terme municipal mataroní, que expliquen com està el seu sector actualment i què pot aportar a la societat de la segona dècada del segle XXI. 

La revista, com sempre, arriba amb tota l'actualitat de Mataró i el Maresme. Entre el contingut d'aquesta setmana, destaca el projecte de reurbanització dels entorns de Can Fàbregas, així com el desè aniversari del Museu Bassat a la Nau Gaudí. Tota l'actualitat de la Covid també hi és representada, amb el nou pla de desescalada i amb la incidència de la malaltia al territori. 

L'actualitat esportiva i cultural, les notícies del Maresme i les seccions habituals (salut, motor, llar, gastronomia), completen la revista d'aquesta setmana. No us la perdeu!

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive