Las Chicas del Coro, el musical LGTBI+ amb segell mataroní
Las Chicas del Coro, el musical LGTBI+ amb segell mataroní

Las Chicas del Coro, el musical LGTBI+ amb segell mataroní

Javier Prados impulsa la comèdia musical Las Chicas del Coro al juny a Barcelona i amb Verkami obert

La carrera del mataroní Javier Prados és d’aquelles que demostren que els camins de l’artista també són inescrutables. Després d’any actuant arreu del món, Prados i la seva companyia estan enllestint el seu projecte més personal: el musical Las Chicas del Coro. Tenen data a l’agenda de Barcelona i fusta perquè sigui un èxit. Mentre assagen el nou espectacle, a més, han obert un Verkami que ja ha superat el primer llindar objectiu i segueix, per finançar un projecte d’empoderament LGTBI+.

Humor, desimboltura, missatge, música original i molt de ‘brilli brilli’ són els ingredients amb els que Las Fernandas (el duet que Prados forma amb Joan López Santos) i Ferran Gonzàlez han creat aquest ‘Las Chicas del Coro’. Una comèdia musical amb música original i interpretada en directa en el que “l'orientació sexual, la identitat de gènere i ser fidel als principis de cadascuna jugaran un paper crucial en el desenvolupament de la història on embolics de faldilles, mentides i orgull es barregen amb talons, humor i brilli brilli. Molt brilli brilli”, asseguren. 

Las Chicas del Coro

Las Chicas del Coro

El dret de ser cadascú com vol ser

Las Chicas del Coro és l’espectacle més especial per l’equip que la fa possible. En el propi Verkami admeten que “són diversos els missatges que volem transmetre en un moment en el qual es torna a posar en dubte el dret a mostrar-se tal com cadascun vol ser. L'orientació sexual i la identitat de gènere tornen a estar en el punt de mira per això hem de continuar lluitant per a mantenir el treball que molta gent queer i, especialment, dones transsexuals van fer per la comunitat LGTBI+”

Las Fernandas asseguren que l’espectacle serà “provocador i teatral” i que la trama avana “des de la comicitat, l'absurd i la diversió”. Fan estada a l’Almeria Teatre de Barcelona (amb entrades ja a la venda) del 9 al 20 de juny. En el Verkami (https://vkm.is/laschicasdelcoro) per tal d'assolir una petita part de la producció, que segueix obert, s’hi poden adquirir les pròpies entrades, el CD i altres recompenses.
on hi ha entrades, el CD i moltes d'altres recompenses. 

 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive