Interior de l'equipament. Foto: R. G.
Interior de l'equipament. Foto: R. G.

Cerdanyola inaugura el seu nou espais per als joves

Està situat a l’antic Casal d’Avis del barri, que s’ha traslladat a l’Espai Gatassa

L’Espai Jove de Cerdanyola s’inaugura el proper divendres 9 de març. Està ubicat a l’antic Casal municipal de la Gent Gran de Cerdanyola (que s’ha traslladat a l’Espai Gatassa) i suposa una important ampliació respecte a l’anterior local al mateix passeig Ramon Berenguer III.  En aquestes noves instal·lacions, l’equipament podrà especialitzar usos i augmentar el ventall i qualitat de recursos que es posen a disposició de les persones usuàries.

L’equipament, amb una superfície de 502 m², compta entre d’altres amb una sala polivalent per a realitzar-hi tota mena d’activitats, així com un espai individual d’atenció de persones usuàries o famílies, i una sala annexa polivalent amb jocs, una sala d’estudi i informàtica amb 20 ordinadors i accés a Internet, el de Cerdanyola és un dels quatre espais joves ubicats a Mataró (els tres restants són a Rocafonda, La Llàntia i Pla d’en Boet) i exerceixen com a equipaments de proximitat gratuïts per a totes les persones joves de la ciutat d’entre 12 i 25 anys. Cadascun dels 4 espais compta amb un equip de 3 educadors socials, i en ells s’hi ofereixen activitats en els àmbits del lleure, la cultura, la salut, la informació, la formació, el treball i la participació. La Xarxa d’Espais Joves de Mataró va comptar, durant el curs 2016-2017, amb un total de 400 persones joves inscrites al servei. El de Cerdanyola és precisament el més utilitzat.

Festa inaugural

En el marc de la festa d’inauguració del nou equipament de l’Espai Jove Cerdanyola, divendres 9 a les 19h, tindrà lloc un concert d’Oscar Torres & Band, grup que ofereix una música plena de ritme i compàs, a través de les seves cançons inspirades en històries quotidianes, vivències reals, problemes socials, amor i desamor, a ritme de ventilador. Previ al concert hi haurà es portarà a terme l’acte d’inauguració de l’equipament. Durant l’acte es projectarà un vídeo elaborat per joves en un dels tallers de l’Espai Jove i es podrà visitar el nou equipament.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive