A. Dot

Casas demana que una comissió d'estudiants negocii amb l’empresa

El comitè d'empresa respon a les denúncies d'irregularitats dels alumnes

L'empresa Casas, concessionària del servei d'autobusos que uneix Mataró amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), ha demant als estudiants que es queixen del mal servei d'aquesta línia que creiin una comissió que serveixi d'interlocutor. D'aquesta manera, l'empresa confia en què es pugui adequar el servei a les necessitats dels usuaris. “Agrairem la constitució d'aquesta comissió i estudiarem totes les propostes de millora que ens arribin formalment”, afirma l'empresa Casas a través d'un comunicat.

En aquest mateix comunicat Casas i el seu Comitè d'empresa aclareixen que la freqüència de pas i els horaris són els autoritzats per la DGPT i defensen que "amb aquests horaris donem un servei adequat als estudiants". Sobre la puntualitat del servei, l'empresa reconeix que "s'han donat endarreriments puntuals en l'inici del curs escolar degut a la posta en marxa del servei", però aclareix que ja s'han pres mesures "i tenim constància que s'ha millorat molt significativament".

Pel que fa al mal estat dels cotxes, el Comitè d'empresa assegura que l'empresa Casas "està fent importants inversions econòmiques per tal de renovar i mantenir la flota de vehicles i que tots els autobusos de l'empresa estan sotmesos a un calendari de revisions preventives". Malgrat això, es reconeix que hi ha "incidents molt puntuals". L'empresa atribueix la manca de places " la dificultat de preveure la quantitat d'usuaris de cada servei” i defensa els preus del bitllets assegurant que "amb un títol de viatge propi que suposa un important estalvi respecte a les 4 zones que costen més de 20 euros"

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive