Carrer Sant Sadurní. Foto: Ajuntament de Mataró
Carrer Sant Sadurní. Foto: Ajuntament de Mataró

El carrer de Sant Sadurní, prioritari per a vianants

El vial del centre de Mataró s'ha pavimentat a un sol nivell, a imatge de altres carrers de l'entorn, i s'han aplicat canvis de circulació en tot aquest àmbit

L’Ajuntament i Aigües de Mataró han finalitzat les obres de renovació de les xarxes d’aigua potable i de clavegueram i la reurbanització del carrer de Sant Sadurní, al centre de la ciutat. Amb el nou paviment a un sol nivell, el vial passa a ser prioritari per a vianants i facilita la mobilitat, a imatge dels carrers de l'entorn, com ara el carrer Sant Pau.. En aquest àmbit s'han aplicat, també, canvis en la circulació de vehicles.

La renovació de les xarxes dels serveis d’aigua del carrer s'han dut a terme amb l’objectiu de resoldre les deficiències detectades. S'han substituït les canonades de la xarxa d'abastament d'aigua potable i també s'ha renovat la xarxa de clavegueram. 

Després de la renovació de les xarxes d’aigua i clavegueram l’Ajuntament ha reurbanitzat el carrer en el marc del Pla de millora de paviments. La intervenció ha afectat a una superfície de 1.150 m2 de carrer, on s’han col·locat lloses i llambordes prefabricades de formigó, a un únic nivell. Queda pendent la instal·lació de papereres i senyalització que es farà en les properes setmanes.

Els treballs per renovar les xarxes d’aigua i clavegueram han suposat una inversió de 521.000 euros, mentre que les obres de reurbanització han tingut un cost aproximat de 150.000 €.

Un cop estrenada la remodelació, han entrat en vigor els canvis en la circulació del mateix carrer Sant Sadurní i entorns. En aquest vial, el tram entre els carrers de Sant Isidor i de Guifré el Pelós queda en sentit Girona. El tram entre Guifré el Pelós i el Caminet de les Vinyes queda en cul-de-sac. Al Carrer de Guifré el Pelós: el tram entre els carrers de Sant Sadurní i de Roger de Flor queda en sentit muntanya. I al Carrer de Roger de Flor: el tram entre els carrers de Guifré el Pelós i de Sant Isidor queda en sentit Barcelona.

Comentaris (10)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive