L'alcaldable d'ERC a Mataró Pim Camprubí durant la seva conferència. Foto: @bautadivori
L'alcaldable d'ERC a Mataró Pim Camprubí durant la seva conferència. Foto: @bautadivori

Camprubí ensenya el seu llibret: repensar l’anella ciclista i equipaments per relligar la ciutat

L’alcaldable d’ERC Pim Camprubí esbossa les seves propostes per Mataró, projectant-se com l’alternativa a les maneres de governar del PSC

A ERC de Mataró sempre li agrada anar pel davant. Va ser el primer partit de definir alcaldable, ha estat el primer de fer campanya i dimarts a l’Ateneu va posar a Pim Camprubi rere un faristol per al primer acte clarament programàtic. Les primeres idees i projectes per a la ciutat per a mirar de reforçar la idea que són l’única alternativa al PSC, “al govern dels de sempre” com solen anomenar-los els republicans.

Pim Camprubí va proposar ERC “perquè Mataró torni a ser protagonista” i va enumerar les seves propostes per al dia a dia, de planificació i de futur. Òbviament (d’això anirà tota la campanya) accentuant les diferències entre l’actual govern de la ciutat i un de republicà en un futur. Camprubí va assegurar que “a Mataró li falta un lideratge institucional fort que ara no tenim ni en l’Ajuntament ni en l’alcalde i així fem que els problemes es multipliquin i es perdi qualitat de vida”. Va criticar al respecte “que tot s’estigui fent ara a final de mandat, com l’asfaltat o la plantada d’arbres: és de misèria política voler aprofitar elements de la gestió ordinària en benefici propi d’una opció política”.

Bona part dels acòlits presents esperaven propostes concretes, els primers ítems de campanya d’ERC i Pim Camprubí en va enumerar. Va proposar un Pla de Xoc per millorar l’estat de la ciutat, una millora d’itineraris de Mataró Bus i repensar l’anella ciclista: “Ara és una anella sense ciclistes, es va imposar sense diàleg i no ha conciliat la ciutadania amb la bicileta, és un obstacle, no es podria haver fet pitjor”, va dir l’alcaldable.

L'alcaldable d'ERC a Mataró Pim Camprubí durant la seva conferència. Foto: @bautadivori
El públic s'escolta Camprubí. Foto: @bautadivori


Equipaments per relligar la ciutat

Camprubí també va afanyar-se a recordar que la bandera de refer el Pla General Urbanístic la va brandar ERC abans que els altres partits i va assegurar que “el principal repte de la planificació urbanística haurà de ser lluitar contra la pobresa de Rocafonda, Cerdanyola i El Palau”. Al respecte proposa ubicar equipaments culturals i esportius de ciutat en aquests barris i ser valents perquè Mataró “sigui una sola ciutat”.

En equipaments, va ser més específic. S’imagina la quartta biblioteca, un epai escènic o audiotir de primer ordre que faci “l’efecte Guggenheim a Bilbao i serveixi per girar un barri sencer” i també un Palau d’Esports “d’acord amb la importància de la ciutat, que doni cabuda a moltes disciplines”. Més propostes que seran a programa: una residència d’esportistes o una regidora específica de política lingüística.

Aquestes són les primeres traces de l’alcaldable Pim. L’Ateneu el va aplaudir. 
 

Arxivat a:

Comentaris (7)

joan Fa 4 dies
senyors d'ERC per guanyar us haurieu de repensar el seguir important i ficant xusma a la ciutat. Tothom us ha vist el llautó fins i tot el més independentistes estan fart de que us carregueu Catalunya i les ciutats com Mataro on solteu a tota la xusma del Marroc.
Pedro Fa 8 dies
Que pregunten a los bomberos i los sanitarios de las ambulancias lo contentos que están con el carril bici pensado con el cu.. desmontarlo ya.
Maria Gràcia Fa 8 dies
Senyor Cugat Comas, la paraula "acòlit" és despectiva (pot mirar el diccionari). En un context d'informació neutral pot utilitzar-ne d'altres com "audiència, assistents, espectadors, concurrència" o fins i tot si vol remarcar que el públic eren partidaris de l'orador, "seguidors, partidaris", o inclús si en té constància, "militants".
Pedro Fa 8 dies
Que pregunten a los bomberos i los sanitarios de las ambulancias lo contentos que están con el carril bici pensado con el cu.. desmontarlo ya.
Angel Garcia Fa 8 dies
Aviam si és cert, i d'una vegada per totes, aconseguim canviar el batlle de Mataró, ja ens ha demostrat que aquest socialista no és apta per la nostra ciutat, amb una mica de sort penso que el canvi seria molt bo i necessari per la gent de Mataró
Desmantellament de l'anella ciclista Fa 9 dies
Des del moment que es va decidir que Mataró seria una "Ciutat 30", on cap vehicle no pot circular a més de 30 km/h va deixar de ser necessari reservar vials exclusius per als conductors de bicicletes i patinets. S'ha de desmantellar l'anella ciclista, que la realitat ha demostrat que és un nyap.
Berta Fa 9 dies
Apa q amb aquests d'ERC ja teniu el tonto útil e? Quins professionals

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive