Del Campeny a guanyar: són els millors creadors de contingut ©IVANGIMÉNEZ
Del Campeny a guanyar: són els millors creadors de contingut ©IVANGIMÉNEZ

Del Campeny a guanyar: són els millors creadors de contingut

El grup del Damià Campeny format per Marcel Bonal Aguilar, Basma Oulad Elhadj i Safae Boudchar guanya el primer premi AMIC Directes en la categoria d'E-Sports

L'equip de Mataró, representat pel grup BSM de l'Institut Damià Campeny, ha destacat en la segona edició del concurs de creadors de contingut en català, AMIC-Directes. Amb més de 160 assistents d'arreu de Catalunya, País Valencià i les Illes Balears, l'acte de lliurament de premis, celebrat el 21 de febrer a La Pedrera (Casa Milà) de Barcelona, ha reconegut el talent i la creativitat dels participants.

El grup BSM, format per Marcel Bonal Aguilar, Basma Oulad Elhadj i Safae Boudchar, s'ha alçat amb el primer premi en la categoria d'E-Sports. El jurat ha elogiat el seu discurs clar i entenedor durant els seus vídeos en directe, explorant diversos gèneres de videojocs i involucrant l'espectador en cada moment de la retransmissió. Aquest reconeixement suposa un gran èxit per a l'equip i una mostra del talent present a Mataró.

A més, l'acte ha comptat amb la participació de diverses personalitats del món de la comunicació i la cultura catalana. Josep Ritort, secretari general de l’AMIC, ha destacat l'alta implicació d'alumnes i docents en aquesta segona edició, amb més de 500 inscrits i un increment del 30% en els centres participants. Isabel Serrano, vicepresidenta segona de l’AMIC, ha subratllat la importància de reforçar la comunicació en català, especialment entre els joves.

Durant l'acte també s'ha rendit homenatge a Carme Junyent, lingüista i professora que va col·laborar en la primera edició del concurs. La seva dedicació a impulsar la presència de la llengua catalana a Internet ha estat recordada amb gratitud. A més, diverses figures del món del periodisme i les xarxes socials han destacat la importància de crear contingut en català i han encoratjat els alumnes a continuar fent-ho.

El reconeixement al grup BSM de l'Institut Damià Campeny posa de manifest el talent i la dedicació dels joves de Mataró en el camp de la creació de contingut en català, reforçant la presència i la qualitat dels continguts en la  llengua catalana a les plataformes digitals.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive