El Campament Reial de Mataró esgota reserves en menys d’un dia
El Campament Reial de Mataró esgota reserves en menys d’un dia

El Campament Reial de Mataró esgota reserves en menys d’un dia

L’Ajuntament intentarà ampliar la capacitat del Campament Reial perquè tots els nens i nenes de la ciutat hi puguin passar

El Campament Reial de Mataró ja no té torns de reserva lliures després d’una altíssima demanda de places des que es va obrir el procés a través de la web de Cultura. El que ha de ser succedani permanent al Parc Central i durant tot un mes de la Cavalcada ha vist com en menys d’un dia i enmig de diferents errors i fallades del sistema. Cultura anunciarà divendres noves mesures al respecte.

Des de l’Ajuntament de Mataró es treballa en poder ampliar torns i capacitat de la carpa on s’ubica el Campament Reial. Ja en la presentació el regidor Xesco Gomar assegurava que esperarien a les recomanacions concretes de cada tram de desescalada per mirar d’ampliar aforament total del Campament i renovava la intenció que pel Campament hi puguin passar tots els infants de la ciutat. Segons dades de l’Ajuntament, la web de reserves va rebre més de 12.000 visites en les primeres hores des de l’anunci del Campament.

Amb les mesures especials de Nadal aprovades per la Generalitat podria créixer l’aforament permès a dins la carpa de manera que es posessin en reserva de cita prèvia de nou tots els torns horaris que, a dia d’avui, apareixen sense lloc lliure. Cal recordar, però, que dins les mesures especials de cara a les festes la Generalitat es limita a la recomanació que “cal evitar fer grans esdeveniments” i al control d’accés i registre de les que es permetin, requisits que ja compleix el Campament Reial.

Crida a retornar places repetides

En espera de resoldre la necessària ampliació de l’aforament del Campament, el que sí que s’ha fet des de l’Ajuntament és una crida a famílies que tinguin més d’una reserva feta a alliberar places repetides per garantir que el màxim de criatures puguin passar per la instal·lació. Aquest alliberament de places (hi ha casos de 2 i 3 torns en dies diferents reservats per una mateixa família) hauria de facilitar un major abast social de la iniciativa. 

També des de l’Ajuntament recorden que en el cas de les cartes als Reis, a més de poder lliurar les cartes al Campament Reial, també es podrà fer als centres cívics de Cerdanyola, Rocafonda, Cabot i Barba, Pla d'en Boet, Molins i al Mercat de la plaça de Cuba a partir del 21 de desembre als matins. Com a darrera alternativa, a més, s’ha habilitat una bústia virtual per enviar cartes i que arribin als Reis Mags. 

Arxivat a:

Comentaris (10)

Mariona Fa 7 mesos
Com es podia saber aquesta informació? A on es va fer saber? Entenc que és un acte per tots els infants de Mataró, perquè no ha arribat la informació a tothom per estar en igualtat d'oportunitat? Espero que busquin una solució perquè tothom que vulgui pugui portar als seus fills
Yolanda Fa 7 mesos
Totalment d’acord amb tú! Hi ha un a sota que m’ha respòs que la notícia va sortir al migdia al Capgros i que ell va aconseguir entrades a les 18h i s’ha quedat tan ample... potser no sap que hi ha gent que no te accés a Internet, o com a mínim, a l’instant, o ja ni tan sols el mateix dia, o setmana, hahaha!
Capgros65 Fa 7 mesos
Em sembla que centralitzar-lo tot en un sol lloc i amb aquesta quantitat, va en contra de tots els consells sanitarias d'aquest moments i també en contra dse tot el discurs de l'ajuntament de compartir la vida de la ciutat amb tots els barris i les seves asscoaciacions veÏnals.
Josep Fa 7 mesos
unitats familiars de sis persones ?? és una festa per infants o per a adults ?? qualsevol menor ha de poder gaudir-la, reis per tothom.
David Bote Fa 7 mesos
Com sempre des de cultura es fan les coses amb el cul. Sempre ple d’incompetents, que no saben ni gestionar un esdeveniment esperat pels infants. Només s’ha de pensar una mica, però sembla que costa massa. Aquesta ciutat va de mal en pitjor.
Capgros65 Fa 7 mesos
En moments, en que es diu d'evitar les aglomeracions, qui ha tingut la brillant idea de fer-ho tot a un sol lloc, encara sigui amb mesures. En el barris tambe ha d'arribar l'alegria i repartir la gent, pero com sempre, som els ultims. quan l'interesa a l'Ajuntament, i si no perque els Centres Civics i Casals de Barri?.
Capgros65 Fa 7 mesos
En moments, en que es diu d'evitar les aglomeracions, qui ha tingut la brillant idea de fer-ho tot a un sol lloc, encara sigui amb mesures. En el barris tambe ha d'arribar l'alegria i repartir la gent, pero com sempre, som els ultims. quan l'interesa a l'Ajuntament, i si no perque els Centres Civics i Casals de Barri?.
Yolanda Fa 7 mesos
Cóm és possible que en menys d’un dia s’hagin esgotat les places. Està clar que la informació és poder. Enhorabona als privilegiats que tenien l’informació el primer dia. Em sap greu pels que no s’hagin assabentat d’aquesta activitat, de per se multitudinària, i ara no puguin portar els petits a veure els Reis, perquè no van ser informats el primer dia.
Pep Fa 7 mesos
Yolanda, jo vaig aconseguir plaça dimarts a la tarda sobre les 18:00 sense problemes. La notícia va sortir al migdia a totes les xarxes socials i capgrós. A primera hora de la tarda no funcionava però sobre les 17:00 ja funcionava sense problema. Quan jo vaig agafar plaça encara quedàven moltíssimes lliures, i no soc cap enxufat ni res. Em vaig enterar pel capgrós, com la majoria de gent.
Spin Doctor Fa 7 mesos
Em sembla altament insolidari que hi hagi families que han reservat 2 i 3 torns. La Cavalcada només passa un cop, i ara que hi ha una solució estàtica per poder veure els Reis, els volen veure 3 vegades? Crec que seran pocs els que tinguin una causa de força major, si és que pot haver-hi alguna, per fer això. La resta, la majoria, és una conducta altament reprobable.
Mataronina Fa 7 mesos
Podieu haver pensat en un altre sistema més adient i no concentrar-ho en un lloc. S'han donat donat moltes propostes que no faran cas. Em sembla abussiu que una mateixa familia ja tingui 3 torns...
Jord Fa 7 mesos
Els que no han aconseguit cita, q han de fer amb els infants? Srs.Reis habiliteu un petit espai als centres cívics... encara hi sou a temps !!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive