CaixaBank aporta 95.000 euros pel programa social de la Fundació Iluro
CaixaBank aporta 95.000 euros pel programa social de la Fundació Iluro

CaixaBank aporta 95.000 euros pel programa social de la Fundació Iluro

El conveni signat contempla l’arrancada de dues convocatòries anuals d'ajuts per  a les associacions de la comarca del Maresme: la ‘Convocatòria social  2022’ i la ‘Convocatòria de Medi ambient 2022’.

CaixaBank recolza amb 95.000 euros la Fundació Iluro amb l'objectiu de donar suport a  programes socials i mediambientals, així com activitats socioculturals, desenvolupats per  associacions i fundacions de Barcelona que es gestionaran de manera conjunta per  ambdues entitats durant el 2022. 

Les beneficiàries seran entitats socials que treballen en el suport a col·lectius que es troben  en situació de vulnerabilitat, en risc d'exclusió, desocupats, persones grans, persones amb  discapacitat, immigrants i refugiats; així com associacions dedicades a la protecció del medi  ambient en matèria de biodiversitat, economia circular, innovació ambiental i repte  demogràfic. 

Accions conjunts en benefici del territori

El conveni recull la posada en marxa, al llarg d'aquest any, de diverses accions conjuntes  entre les quals destaquen la 'Convocatòria d'Acció Social 2022', que donarà suport econòmic  a projectes d'associacions amb finalitats socials a la comarca del Maresme; la ‘Convocatòria  de Medi ambient 2022’, que seleccionarà projectes que lluiten contra el canvi climàtic; així  com programes socioculturals.

La directora territorial de CaixaBank a Barcelona ha destacat que “amb aquest acord es posa  de manifest el compromís de CaixaBank amb les entitats socials i mediambientals que  treballen per la societat. Al costat de la Fundació Iluro contribuirem al desenvolupament  social, econòmic i mediambiental de Barcelona per afrontar els reptes que tenim per davant  i que requereixen la nostra implicació conjunta”. 

 

Comentaris (4)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive