Façana de la nova seu
Façana de la nova seu

capgros.com

Caixa Laietana inaugura la nova seu corporativa al Pla d'en Boet

L'acte comptarà amb la presència del conseller d'Economia Antoni Castells

Caixa Laietana va abandonar el passat 22 de juny la que havia estat la seva seu central des del 1886 per traslladar-se a un edifici més modern situat a l’illa definida pels l’avinguda Lluís Companys i els carrers de Pablo Iglesias, Puig Pidemunt i Serra Moret, al Pla d’En Boet. L’entitat ha esperat mig any a fer la inauguració oficial d’aquesta nova seu corporativa. L’acte, que tindrà lloc dimecres, dia 9, comptarà amb la presència del conseller d’Economia, Antoni Castells, així com de representants de diverses institucions econòmiques i bancàries i alcades i representants de diversos municipis de la comarca.

La construcció de la nova seu, que ha costat 40 milions d’euros, s’ha realitzat en dues fases. La segona, que es va iniciar el 2003, va permetre integrar el conjunt en un tot unitari, seguint el projecte de GCA Arquitectes Associats. En total, la seu ocupa un total de 32.000 metres quadrats. L’edifici destaca per la funcionalitat i modernitat de les instal·lacions així com per la seva situació i facilitat per aparcar i accessos a les autopistes. En aquesta nova seu s’integren totes les activitats i processos dels departaments centrals.

L’habilitació de la nova seu també s’ha aprofitat per reurbanitzar l’entorn de l’edifici, on s’han instal·lat dues escultures d’artistes locals. Es tracta d’un peix volador de grans dimensions que s’ha creat a l’obrador dels artistes Rafael Codina March i Pol Codina Font, pare i fill, i que evoca la comarca d’origen de Caixa Laietana. per altra banda, també s’ha instal·lat l’obra titulada "Esforç", de Llucià Gonzàlez, que simbolitza la dualitat econòmica i social de Caixa Laietana.

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive