Els busos de Mataró a Barcelona canvien la parada final a Plaça de Catalunya
Els busos de Mataró a Barcelona canvien la parada final a Plaça de Catalunya

Els busos de Mataró a Barcelona canvien la parada final a Plaça de Catalunya

Des d’avui les línies de busos exprés que acabaven a Ronda Universitat canvien uns metres de destinació per les obres en aquest vial

Hi ha pocs metres de distància entre una destinació i l’altra, però el canvi pot sorprendre als usuaris de dues de les línies de bus interurbà més utilitzades per anar a Barcelona, les exprés que connecten Mataró i la capital catalana. Com ja s’havia anunciat, en motiu de la reurbanització de la Ronda Universitat, la parada final es desplaçarà temporalment a Plaça Catalunya. Concretament a la part alta de la plaça, entre l’inici d’Universitat i el carrer Bergara.

Les parades que connecten els exprés e.11.1 i e.11.2 es traslladen a marquesines d’altres busos interurbans just en el moment en què els treballs de remodelació de la Ronda passen a fer-se a la banda muntanya, entre les 8 h i les 20 h. Cal recordar que les dues mataronines seran dues de les quatre línies que un cop acabada la remodelació del vial tornaran a la Ronda Universitat.

Les obres de la ronda de la Universitat transformaran la via perquè guanyi voreres i espai verd. La intervenció modificarà la configuració actual d'aquesta via per convertir-la en un espai més amable, per tal de facilitar els desplaçaments a peu i la vida comercial. Amb la segona fase s'ocuparan dos carrils (el carril bus i el carril de parada de la banda muntanya de la ronda) i es deixaran oberts tres carrils de circulació, un dels quals funcionarà com a carril bus. 

Es preveu que l'actuació finalitzi el mes de març del 2021.

 

 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive