Situació sota control a l’Hospital de Mataró tot i els brots de Covid. Foto: R.Gallofré
Situació sota control a l’Hospital de Mataró tot i els brots de Covid. Foto: R.Gallofré

Un brot de Covid afecta 21 pacients a l'Hospital de Mataró

Tots els pacients contagiats són asimptomàtics i, com ja es va fer en els anteriors casos, han estat aïllats

Un brot de Coronavirus ha afectat un total de 21 pacients ingressats a l'Hospital de Mataró. Tots ells són asimptomàtics i han estat aïllats, seguint el protocol habitual en aquests casos. No és el primer cop des de l'inici de la pandèmia que l'Hospital pateix un brot d'aquestes característiques, tal i com ha passat a molts altres centres sanitaris del país. 

El brot es va detectar amb les proves rutinàries que es fan a tots els pacients que ingressen a l'Hospital. En donar-se més de cos casos, el protocol indica que s'ha de fer un cribratge a tota la resta de pacients del centre sanitari.

El cribratge ha donat com a resultat un total de 21 positius en pacients que estaven ingressats per altres motius que no tenien a veure amb la Covid. Els pacients ja estan aïllats i tots ells són asimptomàtics. 

Des de fa un parell de setmanes, l'Hospital de Mataró ha ampliat el règim de visites als pacients, que es pot fer de 12 a 20h. Aquest fet, junt amb la flexibilització de la majoria de mesures anti-Covid aplicada a Catalunya i al conjunt de l'Estat, pot haver ajudat a que es produís el brot. Des del Consorci s'insisteix als visitants de la necessitat de portar la mascareta sempre ben posada i de complir amb la norma d'un sol acompanyant per pacient a l'habitació. 
 

 

 

Arxivat a:

Comentaris (3)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive