Institut Puig i Cadafalch. Foto: R.Gallofré
Institut Puig i Cadafalch. Foto: R.Gallofré

Beca Erasmus per a l’institut Puig i Cadafalch de Mataró

Alguns alumnes de quart d’Eso i Primer de Batxillerat viatjaran a Alemanya, Suècia i a l’illa francesa de Reunió

Alumnes de 4rt ESO i 1r de Batxillerat de l’INS Josep i Puig i Cadafalch de Mataró viatjaran a Alemanya, Suècia i l'illa de Reunió, a la França d'ultramar  gràcies a una beca Erasmus de 26.000 euros. L’institut mataroní ha rebut una beca en el marc del projecte d’intercanvi k229, més conegut com a Erasmus + de la  Unió Europea, que ha becat el centre.

L’objectiu d’aquest programa és potenciar l´ús de l’anglès com a eina comunicativa i  d’aprenentatge i afavorir el contacte acadèmic i cultural entre els  estudiants de secundària de l’espai europeu.  El programa d’intercanvi, que inclou tant a alumnes com a professors, se  centra en el Digital Media Awarenesses. Un projecte que vol educar els  futurs ciutadans en l’ús responsable i crític de les xarxes socials i dels  mitjans de comunicació.  

Contra les fake news

Els alumnes del Puig i Cadafalch s’especialitzaran en les fake news i  elaboraran tallers pràctics que compartiran amb els companys europeus que  visitaran el centre a l’abril del 2021.  Els professors del Departament de Llengües estrangeres i de la Comissió de  Treball GEP (Generació Plurilingüe) elaboren ja la programació amb  activitats d’aula, materials didàctics i un complet programa de sortides per  tenir-ho tot a punt per quan arribin els alumnes alemanys, suecs i francesos. 

Els estudiants del Puig i Cadafalch han acollit amb il·lusió la  seva inclusió en un projecte que els introduirà de ple en la realitat europea,  global i multilingüe. 

 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive